Nail Talk Live: bruidsnagels in alle soorten

Nail Talk Live bruidsnagels

De Nail Talk Live uitzending van deze week staat in het teken van Bridal Nails, oftewel bruidsnagels. ‘Er is natuurlijk heel veel gaande in de wereld rondom het coronavirus. We blijven je door middel van Nail Talk Live in ieder geval inspireren om met passie bezig te zijn met prachtige nagels’, zegt presentator Pepyn Borrèl. Zit jij er vanavond om acht uur weer klaar voor? Wij verklappen alvast wat je kan verwachten. 

Nagelstylist Gillian van Maanen en Mylène Imming praten over de French manicure nagel en de 3D French modern almond. Allemaal technieken die je kan toepassen bij de nagels van een bruid. Wendy Kunz laat een witte reverse French manicure zien bij een ballerinanagel. Zij maakt deze nagel met acryl. 

Inspiratie door de jurk 

Cerisa Klein laat zien hoe zij tot het perfecte design komt voor bruidsnagels. ‘Op basis van de foto van de jurk ben ik aan de slag gegaan.’ Zij laat vervolgens zien welke nagel zij heeft gecreëerd. ‘De nagel heeft echt de uitstraling van de jurk.’ Cerisa legt in Nail Talk uit welke stappen je moet zetten om dit bloemige, bruidsdesign te maken. 

Linda Verkooijen maakt een design met krullen. Op een ovale nagel gaat zij aan de slag met de liner gel white en de Cerisa’s Sweeties. ‘Zorg ervoor dat je een goed steunpunt hebt bij het maken van krullen.’ Dit zorgt ervoor dat je mooie krullen kan maken. ‘Zelfs als je vaak trilt met je handen.’ 

3D French modern almond 

Deborah Clericuzio van Swol maakt een toffe 3D French modern almond. Zij laat stap voor stap zien hoe je het 3D-effect kan creëren. Yessica Padberg maakt een stoer bridal design. ‘Ik vind dat wit, ivoor en champagne het allermooiste zijn bij een bruid.’ Maar hoe kan je dat dan stoer maken? Yessica gaat aan de slag met AirNails, glitters en strassteentjes. 

Mirjam Zwart laat een nagel zien met een marble-effect. Zij gaat aan de slag met een mix van gelpolish kleuren en blend de kleuren uit. Om een extra twist aan het design te geven, gebruikt zij bladgoud en lakt het design af met een matte topcoat. Vervolgens lakt zij het bladgoud af met de suprême finish. 

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.