Nail Talk Live: butterfly nail

Butterfly nail

Pepyn Borrèl creëert deze week een extreme butterfly nail in de Nail Talk Live show. Hij laat live in de uitzending zien hoe hij deze vorm maakt. Het thema van deze uitzending is Faberge meets nails. De vaste gasten van de show tonen mooie designs binnen dit thema. Zo schildert Yessica gedetailleerde, barokachtige bladeren. Wat kan je nog meer verwachten? We delen alvast de hoogtepunten met je. 

Yessica Padberg gaat prachtig, gedetailleerde filigrain bladeren schilderen. ‘Dat zijn eigenlijk een beetje barokachtige bladeren.’ Zij werkt met de masterpaints en begint op een nude onderlaag. Cerisa Klein laat een design zien op een modern almond. Zij gebruikt de Cerisa’s Sweeties om een omgekeerd nagelbed te creëren. Om het af te maken tekent zij krullen op de nagel en plaatst zij verschillende steentjes.  

Gesprekken met klanten 

In Linda’s tip heeft Linda Verkooijen het over gesprekken met klanten. ‘Zelf had ik weleens moeite om mijn klanten te leren kennen. Op mijn klantenkaart schreef ik steekwoorden met bijvoorbeeld: ‘is net verhuisd.” Als je die informatie hebt, kan je gemakkelijker een gesprek gaande houden. Mylenè Imming laat zien hoe je nieuwe nail-art kan presenteren in de salon. ‘Bijvoorbeeld als je net op cursus bent geweest en je bent nog een beetje onzeker.’ 

Lees ook:

Reageren op Facebook 

In SocialTalk bespreekt Wendy Kunz hoe je met je zakelijke Facebookpagina kan reageren op een andere Facebookpagina. Dit kan niet op de Facebookapp op je telefoon, maar wel via de browser of via je computer. ‘Het is ontzettend leuk om dat te doen, want op die manier kan je meer herkenbaarheid creëren op Facebook.’ 

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Kijk de uitzending via de Facebookpagina van Magnetic Nails.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.