Nail Talk Live: de Louboutin nagel van Deborah

Even ontsnappen uit alle ellende in de wereld? Kruip achter je stoel in de salon en kijk mee met de mooie designs die Nail Talk Live deze week presenteert. Cerisa Klein showt een supergave vlieg, Yessica Padberg schildert een uil en Deborah Clericuzio van Swol maakt een Louboutin nagel. Vanavond om 20:00 kan je de uitzending live volgen. Weten wat je nog meer kan verwachten? Lees dan snel verder!

Deze week komt ook de nieuwe gelpolish collectie ‘jumping into spring’ van Magnetic uit. De kleuren zijn via de webshop te bestellen. De voorjaarsbeurs gaat dit jaar niet door. Om die reden gelden er van 3 tot en met 6 april online kortingen in de webshop van Magnetic. De online maling met daarin alle nieuwe producten en kortingen komt 3 april online.  

Nieuwe producten 

Mirjam Zwart gaat in Nail Talk Live alvast aan de slag met een aantal nieuwe producten.  Zij maakt een nagel met powergel en gebruikt hiervoor een aantal nieuwe producten. Op een nudenagel maakt zij een design met steentjes, glitters en liner tape. Wendy Kunz maakt een babyboom met fibercoat en gebruikt voor de verlenging een tip. In het design verwerkt zij op een subtiele manier cameleon flakes. 

Een vlieg van steentjes  

Cerisa Klein maakt een supergave vlieg door middel van verschillende steentjes. Zij legt uit hoe je de stenen het beste kan vastzetten, hoe zij het lijfje van de vlieg maakt en hoe zij de pootjes maakt. Yessica Padberg laat een design zien met de nieuwste animal stempelplaat. ‘Het is natuurlijk heel erg leuk om alleen een stempel te maken, maar ik vind het heel erg leuk om er iets meer van mezelf in te laten zien.’ Met behulp van de stempel gaat zij een uil schilderen. 

Louboutin nagel 

Linda Verkooijen maakt een design met aquacolors, pigmenten, flakes en voegt vervolgens verschillende stenen en gedetailleerde krullen toe. Deborah Clericuzio van Swol maakt een Russian almond louboutin nagel, een nagel met een rode ondergrond. Door de inlay eerst van een gelpolish te voorzien, krijgt de nagel aan de onderkant een rode kleur.  

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.