Nail Talk Live: de pipe nail van Cerisa Klein

Pipe nail

Een papegaai, Johny Bravo en leuke designs met de glass gelpolish: het komt deze week allemaal aan bod in Nail Talk Live. Mirjam Zwart laat een nagel zien waarbij je minimaal hoeft te vijlen en Cerisa Klein doet uit de doeken hoe je de pipe nagel kan maken. Wat je nog meer kan verwachten in de uitzending van vanavond? We vertellen je alvast wat meer! 

Gillian van Maanen en Mylène Imming praten over het dun aanbrengen van de eerste laag gelpolish. ‘Dat is belangrijk want dan kan deze laag volledig uitharden. Wanneer je te dik lakt, kan de gelpolish gaan chippen’, legt Mylène uit. Hoe je gelpolish dan het beste kan aanbrengen, hoor je in de uitzending. 

Lees ook:

Ombre met gelpolish 

Wendy Kunz laat een nagel zien met een inlay van glitters. Vervolgens maakt zij een ombre met de green glass gelpolish om de nagel een mooi effect te geven.  Mirjam Zwart bouwt een nagel die zij vervolgens maar minimaal hoeft te vijlen. ‘Met de juiste productbeheersing beperk je het vijlen en kan je misschien zelfs sneller gaan werken.’ Mirjam maakt het design af door holographic glitters toe te voegen. 

Papegaai design 

Deborah Clericuzio van Swol schildert een papegaai op een witte ondergrond. Zij gebruikt verschillende producten om het design tot leven te wekken. Linda Verkooijen laat een leuk effect zien met de green glass gelpolish. Zij brengt verschillende lagen krullen aan waardoor er diepte ontstaat in het design.

Pipe nagel 

Yessica Padberg schildert Johnny Bravo uit de gelijknamige tekenfilmserie. Zij maakt deze cartoon op een zwarte ondergrond en gaat aan de slag met verschillende kleuren gelpolish. Cerisa Klein maakt een pipe nagel. ‘Het is eigenlijk een ballerinanagel. Van de zijkant heeft de nagel een hoek van 45 graden.’ Zij neemt je stap voor stap mee bij de opbouw en laat zien hoe zij met deze nagel een mooie inlay maakt. 

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.