Nail Talk Live: durf jezelf te verkopen

social media

De Nail Talk Live show van deze week draait om ‘jezelf durven verkopen’ en social media. Er staat een intensief en druk programma op de planning. Cerisa Klein laat live in de show zien hoe ze de reversenagel maakt. Samen met Magnetic docent Ingeborg Mensonides en Debbie Hehanussa neemt zij plaats aan de techtafel. Zij gaan met elkaar in discussie over allerlei zaken en geven handige tips. Wat kan je nog meer verwachten van deze aflevering? Wij delen alvast wat hoogtepunten met je. 

Social media

Vanavond nodigt Pepyn Borrèl twee andere gasten uit. Loes Rikkers van Proles Beauty en Annebelle Nooteboom van Nailed It Magazine. ‘Ik ben heel benieuwd wat zij te zeggen hebben en wat hun ideeën zijn.’ Want hoe kan je social media inzetten om jezelf en je bedrijf te promoten en hoe kan je jouw bedrijf op die manier laten groeien? 

Omzet verhogen 

In Linda’s tip geeft Linda Verkooijen tips over het verhogen van de omzet. ‘Denk eens outs of the box. Organiseer een event of neem deel aan een event.’ Je kan jouw manicureproducten zoals scrub en handlotion meenemen en laten testen. Op die manier kan je mensen zelf de producten laten voelen en ervaren. Daarnaast geeft Linda tips over het bepalen van de verkoopprijs, want hoe bereken je dat nou? 

Lees ook:

Mylène Imming heeft het niet alleen over jezelf durven verkopen, maar ook je producten. ‘Ik heb zelf op mijn tafel altijd een display met nail-art staan, maar ook de seduction lijn. Zorg dat je een tester hebt staan en vertel over het product.’ Mylène heeft het ook over het berekenen van de prijs. ‘Veel dames vinden het moeilijk om dat te bepalen.’ Haar laatste tip: ‘vergeet niet, bescheidenheid verkoopt niet.’ 

De perfecte foto 

Wendy Kunz heeft het in SocialTalk over foto’s. ‘Op social media draait tegenwoordig alles over de perfecte foto, maar wat is nou de perfecte foto?’ Wendy legt uit waar je rekening mee moet houden bij het maken van een goede foto. Zij legt ook uit wat je beter niet kan doen. ‘En plaats ook met regelmaat een foto van jezelf. Volgers willen graag weten wie er achter zit.’  

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.