Nail Talk Live: een babyboom met fibergel

babyboom

In Nail Talk Live kan je deze week weer vollop genieten van verschillende nail-art demo’s van Linda, Mirjam, Deborah en Yessica. Cerisa Klein laat een nagel met een inlaydesign zien en Wendy maakt een babyboom met fibergel. Natuurlijk krijg je ook weer een kijkje in de stappen die nagelstylist Gillian van Maanen zet. Deze week gaat hij aan de slag met building base. Weten wat je nog meer kan verwachten? Lees dan snel verder.

Babyboom

Wendy Kunz laat een babyboom zien met de fibergels. Zij maakt een begin met de fibergel white. Eerst zorgt zij voor een goede verdeling van het wit en vervolgens blendt zij het product uit. Met de fibergel nail plate extender brengt zij een poetslaagje aan. Zij maakt de nagel af met de fibergel pink. ‘Hiermee leg ik gelijk mijn apex neer.’ 

Building base 

Mylène Imming laat aan Gillian zien hoe je de building base moet aanbrengen op de natuurlijke nagel. Hij probeert de strijkende beweging onder de knie te krijgen. ‘Maar je hebt echt de neiging om te drukken.’ Vervolgens leert hij om met de building base te bouwen. 

Lees ook:

Glass gelpolish 

Linda Verkooijen laat een design zien met de glass gelpolish. ‘Je kunt het voor verschillende doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld voor inlay, maar ook voor nail-art.’ Linda laat een mooi design zien met de pink glass gelpolish. Ook Mirjam gaat aan de slag met dit glass-effect. Zij creëert als het ware een glas in lood effect met een bloemdesign. 

Inlaydesign

Cerisa Klein maakt een nagel met powergel en maakt deze af met een paars inlaydesign. ‘Ik heb een feestje van producten gemaakt op een paper pallet.’ Zij gebruikt onder meer diamond confetti, magic flakes, glitterspray, opals en verschillende kleuren gelpolish.  Zij maakt de nagel af met een glanzende topcoat en laat het nagelbed mat. ‘Dat geeft een heel mooi contrast.’ 

Plastigel en pigmenten 

Yessica laat een design zien met plastigel. ‘Je kan er bijvoorbeeld hele gave, snelle bloemen meemaken. Het product is makkelijk te verwerken.’ Aan een nagel met panterprintdesign voegt zij bloemen van plastigel toe. Deborah Clericuzio van Swol gaat pigmenten mixen met glitter. Zij heeft kleurige neonpigmenten gemixt met glitterspray. ‘Dit geeft een leuk effect aan het design.’ 

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.