Nail Talk Live Event: ‘het is vooral een gezellig samenzijn’

Nail Talk Live Event

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peek van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

In Nail Talk Live staan Debbie Hehanussa en Pepyn Borrèl deze week stil bij het Nail Talk Live Event. Wat kan je komend weekend verwachten en wat mag je zeker niet missen? Uiteraard delen de vaste gasten van de show weer een mooi design of een praktische tip met je. Wij vertellen je wat je vanavond kan verwachten in de uitzending.   

Magnetic docent Linda Verkooijen licht toe welke nieuwe producten Magnetic presenteert tijdens het evenement. ‘Maar het is vooral een leuk samenzijn met collega’s. Je kan verschillende workshops volgen of een demonagel laten zetten’, licht Linda toe. Zo kan je ook bij Mylène Imming terecht met al je vragen. ‘Ik sta in de gelpolish hoek en kan je daar alles over vertellen, inclusief tips en trics’, zegt Mylène.

Lees ook:

Snelle nail-art

Cerisa Klein toont tijdens de show de nail wraps die zij op het event gaat demonstreren. ‘Natuurlijk laat ik maar een klein stukje zien’, zegt Cerisa. Tijdens het Nail Talk Event geeft zij een hands-on demonstratie voor de wraps. ‘Het is eigenlijk een snelle en mooie manier van snelle nail-art.’ Mirjam Zwart laat een colorboom met powergel zien. Zij mengt de gelpolish met de powergel en brengt vervolgens een mooie fading aan.

Wendy Kunz legt in social talk uit hoe je een bericht op Facebook kan vastzetten bovenaan je pagina. ‘Wat kan je nou allemaal in zo’n bericht plaatsen? Bijvoorbeeld de voorwaarden van je salon, openingstijden of een leuke winactie’, legt Wendy uit. Debbie en Pepyn nemen plaats aan de demotafel. Pepyn demonstreert de nieuwe producten die tijdens het event worden gepresenteerd.

Zwarte french met vlammen

Yessica Padberg toont een mat design met een zwarte french en vlammen. ‘Ik houd ervan om technieken te combineren.’ Met de airbrush combineert zij de ombre met een zwarte french. Zij maakt het ontwerp af door de vlammen met de hand te schilderen. Dat is nog niet alles. Yessica deelt nog een design, een kattenoog. ‘Een design dat ik ook graag op het event wil showen.’

Je kaartjes reserveren voor het Nail Talk Live Event? Dat is volledig gratis en doe je via de website. De Nail Talk Live show wordt vanavond om 20:00u uitgezonden. Wil je de show kijken? Meld je dan even aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live.

 

 

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.