Nail Talk Live: flower power en one stroke

Vanavond is het weer tijd voor Nail Talk Live! Cerisa, Linda en Yessica nemen je weer mee in prachtige designs en technieken. Ook internationale trainers van Magnetic zoals Yulya Goncharova en Kateryna Gonchar showen je een prachtig design. Zij gaan aan de slag met bloemen, ieder op een eigen manier. Wil je weten wat je nog meer kan verwachten? Lees dan snel verder. 

Mylène Imming en Gillian van Maanen praten over de rol van de nagelstylist. ‘Je bent net een psycholoog. Zodra je de handen aanraakt, beginnen klanten te praten’, zegt Mylène. Zij hebben het onder meer over de vertrouwensband die je opbouwt met klanten. ‘Dat is heel waardevol, houd het echt binnen die vier muren.’ 

Flower power 

Nagelstylist Yulya Goncharova deelt dit keer een prachtig design. Zij creëert mooi bloemendesign met schaduwen op een ondergrond van flakes. Ook Linda Verkooijen gaat aan de slag met een vrolijk bloemendesign. Zij gebruikt hiervoor verschillende pigmenten. Kateryna Gonchar maakt een design van bloemen, maar op een hele andere manier. Zij gaat aan de slag met de one-stroke techniek en gebruikt hiervoor groene tinten in haar design. 

Kunstwerkje op de nagel  

Yessica Padberg maakt weer een kunstwerkje op de nagel. Zij maakt de Queen of Hearts uit Alice in Wonderland.  Natalia Gritsenko laat een technische demo zien van een almondnagel. Om de nagel af te maken, gebruikt zij de blauwe glass gelpolish en een stempel. 

Mengen van producten 

Cerisa Klein toont dit keer hoe zij een almond nagel met een tof inlaydesign maakt. ‘Er gebeurt van alles in die nagel’, zegt Cerisa. Oftewel, zij laat zien hoe zij met verschillende producten een inlaydesign maakt. ‘Je krijgt een onherkenbaar resultaat door het mengen van producten en het gebruik van verschillende materialen door elkaar heen. Je moet met een loop gaan kijken wat er is gebruikt.’ 

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.