Nail Talk Live: getting ready for summer

3D French

Op zoek naar inspiratie? Kijk dan vanavond weer mee naar Nail Talk Live. Het is alweer de op één na laatste aflevering van dit seizoen. Het thema van vanavond is ‘getting ready for summer’. Cerisa maakt een design met de awesome crystals en Deborah laat zien hoe zij een special 3D French maakt. Weten wat je nog meer kan verwachten? Lees dan snel verder! 

Mylène en Gillian praten over de juiste werkhouding tijdens het stylen van de nagels. ‘Nagelstylisten kampen vaak met hoofdpijn, nek-, rug- en schouderklachten’, zegt Mylène. Het is dan ook belangrijk om de stoel en tafel op de juiste hoogte af te stellen. Ook moet je een goede houding aannemen.

Lees ook:

Cerisa Klein maakt een design met de awesome crystals, ‘maar daarin ga ik kleine lieveheersbeestjes verstoppen.’ De creatie van Cerisa is ook draagbaar voor salonklanten. Door de toevoeging van de beestjes geeft het net even dat beetje extra mee aan de nagel. 

Special 3D French

Deborah Clericuzio van Swol laat zien hoe zij een special 3D French maakt. Op de verlenging van een almondnagel begint zij met het ontwerp. Waar de 3D French normaal gesproken horizontaal op de verlenging wordt aangebracht, laat Deborah dit keer een leuke variant zien.

Linda Verkooijen toont hoe zij een inlaynagel maakt met de glass gelpolish. Na het maken van de basisnagel, gaat zij de muur schilderen en brengt zij chameleon flakes aan. Zij maakt de nagel af met powergel. Door het gebruik van de glass gelpolish als onderlaag, ontstaat er een mooi doorkijkeffect in de nagel. 

Summer design

Yessica Padberg gaat aan de slag met een summer design. ‘Zwarte ondergronden met felle neonkleuren.’ Met de liner gel white brengt zij een design van rozen aan. Vervolgens gaat Yessica aan de slag met de neon pigmenten.

Yulya Goncharova creëert op een ondergrond van chromepowder een design met bloemen. Door de glass gelpolish te gebruiken, komt het design echt in de nagel te liggen. Zij maakt het geheel af met kleine steentjes.  

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.