Nail Talk Live: ‘nog meer technieken en docenten’

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Presentator Pepyn Borrèl is klaar voor het nieuwe Nail Talk Live seizoen. ‘We gaan van start met nog meer technieken en verschillende gastdocenten’, zegt de presentator en Magnetic CEO. De talkshow wordt iedere woensdagavond om 20:00 uitgezonden en Nailed It Magazine mag alvast een sneak peak van de eerste aflevering van dit seizoen met je delen.

Oude bekenden die terugkeren in dit seizoen zijn Yessica Padberg en Mirjam Zwart. Yessica staat bekend om haar prachtige nail-art designs. Vanavond neemt ze je mee in een design met airnails. ‘Voor mijn vakantie is één van mijn grootste dromen uitgekomen. Ik ben bij Kateryna Gonchar geweest en heb geleerd om airnails te maken.’ Ze maakt een kleurrijk ombre design.

Facebook & Instagram

Mirjam Zwart leert je hoe je tips moet voorbereiden om deze te showen op een display. Haar tips zijn essentieel voor iedereen die nagels maakt en komen iedere week terug in de uitzending. Nieuw in dit seizoen zijn de social media tips van Wendy Kunz. De Magnetic docente helpt je bij het gebruik van #hashtags op Instagram. Magnetic docente Linda Verkooijen legt uit hoe je jezelf moet presenteren in de salon én op Facebook.

3D bloem design

Pepyn neemt deel aan de demotafel en laat je een 3D bloem design zien. ‘Ik laat zien hoe je dit kan maken met zowel acryl als PlastiGels’, legt hij uit. Cerisa Klein krijgt een vast item in de show en deelt deze keer een snakeskin design. Salon expert Myléne Imming helpt je bij veelvoorkomende problemen in de salon. In SalonTalk bespreekt zij herkenbare situaties voor nagelstylisten.

Kortom, een show vol nieuwe designs en handige tips. Heb je er weer zin in? Een avond speciaal voor jou! Meer weten over Nail Talk Live of wil je vanavond de volledige talkshow volgen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep Nail Talk Live

 

 

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.