Nail Talk Live: summer fruit en meer

Nail Talk Live

Yessica Padberg geeft vanavond in Nail Talk Live een summer fruit demo. Cerisa Klein werkt voor de eerste keer weer op een model en maakt een technische nagel met een marble en Linda Verkooijen toont hoe je een colorboom kan maken met powergel. Wat je nog meer kan verwachten? Nailed It Magazine deelt met jou de hoogtepunten van deze week. 

Hoe zit het eigenlijk met garantie op het werk dat je levert? Mylène en Gillian hebben het er uitgebreid over. ‘Als nagelstylist moet je weten wanneer de schuld bij jezelf ligt en wanneer bij de klant. Maar het is ook een stukje service’, legt Mylène uit. Natuurlijk zijn hier ook grenzen aan verbonden. Bijvoorbeeld wanneer iemand regelmatig terugkomt terwijl je weet dat het niet aan jouw werk ligt. 

Marble 

Cerisa Klein is blij dat ze dit keer weer op een model kan werken. Zij gaat een technische nagel maken. ‘In de kleuren van een babyboom, maar dan meer gemarbeld.’ Cerisa kiest voor een almond vorm en laat stap voor stap, vanaf de sjabloonplaatsing zien, hoe zij de nagel maakt.  Zij voegt chameleon flakes toe in het design en gebruikt als finishing touch liner tape en rhinestones. 

Lees ook:

Colorboom met powergel

Linda Verkooijen toont hoe zij een colorboom maakt met powergel. Zij heeft een mix gemaakt van de glass gelpolish pink met de sparkling white powergel. Zij brengt de gemixte powergel aan op de verlenging en laat zien hoe je de perfecte overgang kan maken.  Yessica Padberg laat een handpainting design zien. Zij tekent een stoere full color bij, ‘maar dan wel graffiti like’, legt Yessica uit. 

Julia Vorobieva gaat aan de slag met de aquacolors. Zij schildert hiermee een kleurrijk design van bloemen. Door de aquacolors te gebruiken, kan zij diepte aanbrengen in het design en spelen met de verschillende kleurtinten.

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.