Nail Talk Live: variant op het 3D Design

Nail Talk Live

De komende uitzending van Nail Talk Live staat in het teken van het Open Huis van Magnetic. Pepyn legt alles uit over de nieuwe producten en gaat ermee aan de slag. Als variant op vorige week toont hij een mooi 3D design. De vaste gasten van de show  laten een aantal prachtige nail-art creaties zien. Natuurlijk geven Linda, Wendy en Mylène je ook een aantal handige tips. Lees snel verder om te kijken wat je nog meer kan verwachten. 

Cerisa Klein laat je zien hoe je een leuk design kan maken met de Cerisa’s sweeties. ‘Een fijne eigenschap aan de sweeties, is dat deze geen plaklaag hebben’, zegt Cerisa. Zij maakt een design met reliëf met matte en glanzende details.  Mirjam Zwart laat een design zien waarbij zij flakes, liner gold en liner white combineert op een gelakte nagel. 

Lees ook:

Linda’s tip 

Linda Verkooijen bespreekt in Linda’s tip een probleem waar misschien wel iedere nagelstylist vroeg of laat tegenaan loopt. ‘Je vindt je werk wel leuk, maar je bent de drive een beetje kwijt’, zegt Linda. Zij legt uit wat je kan doen om dit op te lossen. Yessica Padberg gebruikt deze week de aquacolors om een kerstdesign te schilderen. Zij legt ook uit wat je in haar basic nail-art workshop kan leren. ‘En er was een tijd dat ik ook niet kon schilderen, maar waar een wil is, is een weg.’

Nieuwe kleuren 

Mylène Imming geeft een leuke tip. Want hoe promoot je een nieuwe collectie kleuren in de salon? ‘Ik presenteer mijn nieuwe kleuren op de lamp zodat iedereen ze ziet.’ In SocialTalk bespreekt Wendy Kunz hoe je meer volgers kan krijgen op Instagram. ‘Zorg dat je zichtbaar wordt.’ Waar moet je nog meer op letten als je meer volgers wil krijgen? Wendy legt het je deze week allemaal uit. 

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.