Nail Talk Live: wat je kan verwachten in 2020

Nail Talk Live kerst

Woensdag verschijnt de laatste Nail Talk Live aflevering van dit seizoen. Het belooft een feestelijke en gezellige laatste show te worden. De uitzending staat in het teken van de drukke kerstperiode. ‘We hebben ook nog wat verassingen voor jullie in petto’, zegt presentator Pepyn Borrèl.  Wat kan je nog meer verwachten? We delen alvast de hoogtepunten met je. 

Tijdens de laatste show van dit seizoen gaat Pepyn in gesprek met zijn gasten Jaap en Mey. Zij hebben het over Nail Talk Live en wat je kan verwachten in 2020. Ook Cerisa Klein is te gast en spreekt over haar deelname aan dit seizoen. Deborah Swol geeft een live demo en heeft vanaf het volgende seizoen een vaste rubriek. 

Kerstdesign

Yessica Padberg laat een snel kerstdesign zien. ‘Met kerst heb je niet heel veel tijd in de salon dus snelle designs zijn heel fijn.’ Zij schildert een rendier en maakt deze af met de glitterspray. Cerisa Klein maakt een ijsster. ‘Dit geeft je echt een wintergevoel en het is eigenlijk heel makkelijk te maken.’ Ze maakt het design af met glitter. 

Linda Verkooijen heeft het in Linda’s tip over het in de watten leggen van je klanten tijdens kerst. ‘Wat geef jij aan je klanten? Denk bijvoorbeeld aan een lekkere nagelriemolie.’ Als je veel klanten hebt, kan dit best een uitgave zijn. Linda laat met een berekening zien dat dit eigenlijk wel meevalt. Ook Mylène Imming staat stil bij het bedanken van je klanten aan het einde van het jaar. ‘Laat zien dat je ze waardeert.’ 

Quotes

In SocialTalk heeft Wendy Kunz het over quotes. ‘Het internet staat vol met inspirerende quotes, maar je kan ook zelf een leuke quote bedenken.’ Wendy legt uit hoe je met een quote herkenbaarheid kan creëren.   

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Kijk dan vanavond mee op de Facebookpagina van Magnetic Nails. De show begint om 20:00u.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.