Nail Talk Live

In de Nail Talk Live uitzending van deze week laat Yessica Padberg een handgeschilderd design zien zoals te zien op de foto. ‘En mochten jullie die lives nou ook zo missen, Pepyn Borrèl en ik hebben daarover nog een leuk nieuwtje’, aldus Yessica Padberg. Natuurlijk kan je in deze uitzending ook weer leuke designs verwachten en worden de prijswinnaars van afgelopen weken bekendgemaakt.  Nailed It Magazine verklapt alvast wat je nog meer kan verwachten! 

Mylène en Gillian praten over huisregels in de salon. ‘Want je moet je klanten soms echt opvoeden’, legt Mylène uit. Voor veel (beginnende) nagelstylisten is dit vaak moeilijk. Mylène legt uit waarom het belangrijk is om van het begin af aan duidelijke regels te hanteren en hoe je kan handelen in verschillende situaties.  

Bladgouddesign 

Cerisa Klein maakt een bladgouddesign. Zij gebruikt hierbij de glass designs waardoor de folie verschillende kleuren aanneemt. ‘Je kan zelf kiezen welke kleuren je wil gebruiken en op die manier variëren’, zegt Cerisa. Deborah Clericuzo von Swol laat zien hoe zij een design met heel veel kleur maakt. Zij maakt het abstracte design met de glass gelpolish. ‘Natuurlijk kan je spelen met het design en kan je het op veel verschillende manieren aanbrengen.’ Zij laat verschillende varianten zien. 

Folie en glass gelpolishes 

Julia Vorobieva gaat aan de slag met goude folie en de glass gelpolishes. Zij lakt het design vervolgens met een matte topcoat af en schildert met zwart een blaadje. Om een extra mooi effect te creëren, poetst zij het blaadje in met goud pigment. 

Daarnaast worden de prijswinnaars bekendgemaakt van de babyboom, pipe nail, wedding nail, 3D acryl bloemen en de louboutin nagel. De bekendmakingen worden gedaan door Cerisa Klein, Wendy Kunz, Annelies den Brabander en Linda Verkooijen.  

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.