Online programma: Dag van de Nagelstylist

Dag van de Nagelstylist

Nailed It Magazine viert op maandag 1 maart de Dag van de Nagelstylist met je! Op deze dag zetten we nagelstylisten in het zonnetje en vragen we aandacht voor dit mooie vak. Vergeet ook zeker niet jouw posts met ons te delen onder de hashtag #dagvandenagelstylist of #dvdn. Éxtra speciaal is het online programma dat we dit jaar organiseren. Verspreid over de dag vinden er verschillende workshops plaats. Natuurlijk hebben we nog veel meer voor je in petto!

De Dag van de Nagelstylist is twee jaar geleden in het leven geroepen door Nailed It Magazine. Dit is tegelijkertijd ook het moment waarop we twee jaar bestaan. Nog meer reden voor een feestje dus. De dag gaat om 9 uur ’s ochtends van start met een workshop ‘voorbereiden op openingsdag’ van Loes Rikkers. Zij is marketingexpert en eigenaresse van Proles Beauty. Loes geeft ook een persoonlijke Instagramtip. Hoe je mee kan doen? Dat lees je op de dag zelf op onze Facebookpagina.

Werken met PLEXIGEL 

CND EA Claudia Groot Bluemink gaat maandag 1 maart om 10 uur live met een workshop ‘werken met PLEXIGEL’. CND™ PLEXIGEL is het ultieme product om meer tijd en snelheid te creëren in de salon. Een veelzijdig product waarmee je kan verstevigen, repareren, verlengen en nabehandelingen kan uitvoeren. Je kan tot wel 30 minuten per behandeling uitsparen in vergelijking met een standaard acryl- of gelbehandeling. De training ter waarde van € 299,-  wordt je op de Dag van de Nagelstylist gratis aangeboden door Beauty Service en de www.debeautyopleiding.nl                                   

Om het nog aantrekkelijk te maken kun je tot 7 maart CND™ Plexigel aanschaffen met een 3+1 actie. Als klap op de vuurpijl is er op dinsdagavond 16 maart een gratis vervolg training van 19.30-21.30 uur om al jouw vragen te beantwoorden en nog dieper in te gaan op de techniek. 

Fun Spring Designs 

Na deze workshop vinden er op onze Facebookpagina verschillende acties plaats. Om 16:00 uur kan je ook een video bekijken van Nailover Gran Master Mariana van der Zanden. Zij won meerdere (inter)nationale prijzen met haar werk als nagelstylist. Zij is educator en importeur van het Italiaanse merk Nailover en weet door een flinke dosis ervaring heel wat collega’s te inspireren en te motiveren. Maandag 1 maart gaat zij live op onze Facebookpagina met Fun spring designs. Je leert hoe je de tofste designs kan maken voor het aankomende seizoen. 

In de avond is er een webinar van onze in-house marketingexpert Nicole Haanen. Zij gaat om 19:00 uur live en leert je meer over de marketing voor je salon. Hoe kan je met marketing nieuwe klanten aantrekken? Deze webinar móet je zeker volgen als je klantenbestand door de coronamaatregelen is geslonken. 

Spa Manicure & Spa Pedicure

Om de Dag van de Nagelstylist te vieren kan je je op 1 en 2 maart kan ook aanmelden voor de gratis online training Spa Manicure & Spa Pedicure van Shinings. Deze online training zal plaatsvinden op 3 april om 10:00 uur. Je leert hoe je een Spa Manicure en een Spa Pedicure behandeling kunt geven aan jouw klanten in de salon en welke variaties je daarop kunt maken. Uiteraard worden de gebruikte producten van Cuccio ook uitgebreid besproken. De training wordt gegeven door Elite Educator Ilona van den Berg. Na het volgen van deze les ontvang je een digitaal certificaat als bewijs van deelname. Daarnaast ontvang je een voucher ter waarde van € 10,- om na afloop te kunnen besteden in onze webshop. Aanmelden voor de workshop kan hier. Vergeet niet om jezelf te registreren. De workshop is namelijk alleen toegankelijk voor professionals. Je kan de workshop vervolgens in je winkelmand plaatsen.

Meer weten? Houd dan vooral onze Facebookpagina in de gaten tijdens de Dag van de Nagelstylist! 

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.