Step-by-step: het citroenschijfje

step by step tutorial nagel citroenschijfje
Justine Bourdeau (21) deelt iedere maand een step-by-step tutorial op Nailed It. Stap voor stap legt Justine uit hoe je nail-art kan toepassen bij je klanten. De tutorials zijn zowel voor de beginnende als de gevorderde stylist. Meer weten over Justine? Lees snel verder onder de tutorial. Deze keer een zomers design, het citroenschijfje. 
Citroenschijfje step by step nail art
Citroenschijfje step by step nail art

Stappenplan

Stap 1: lak de tip wit en hard deze 60 seconden uit in de lamp.
Stap 2: maak het gele vlak op het tipje en hard deze 60 seconden uit in de lamp.
Stap 3: maak het lijntje onder het gele vlak met een iets donkerdere tint geel. Hard vervolgens 60 seconden uit in de lamp.
Stap 4: maak met een zeer fijn penseel de witte lijntjes in het gele vlak en hard deze 60 seconden uit in de lamp.
Stap 5: zorg ervoor dat de lijntjes met elkaar in verbinding staan. Teken met een fijn penseel een rondje in het midden en trek lijntjes aan de randen om de lijnen met elkaar te verbinden. Hard dit 60 seconden uit in de lamp.
Stap 6: maak kleine streepjes in de gele vlakjes met wit en het donkere geel en hard dit 60 seconden uit in de lamp.
Stap 7: meng wat builder gel met een stipje geel en maak opbouwende druppels op het citroenschijfje. Hard deze 60 seconden uit in de lamp.
Stap 8: breng een fijn laagje topcoat aan en laat dit 120 seconden uitharden in de lamp.
De aangegeven tijden zijn voor een ledlamp. Verdubbel de tijden wanneer je gebruik maakt van een UV-lamp.

Lees ook:

Even voorstellen…

Mijn naam is Justine Bourdau, 21 jaar. Sinds 15 mei 2017 ben ik gestart als nagelstyliste in het Belgische Kortemark. Sinds oktober 2018 ben ik in hoofdberoep gegaan. Zo kon ik meer nieuwe klantjes plaatsen en me volledig focussen op het nagelen. Ik volg geregeld trainingen bij onder andere Maison Belle’Li. Naast het nagelen richt ik me op het uitvoeren van sugarwax behandelingen en het maken van zelfgemaakte oorringen.

Op facebook begon ik in onze groep ‘Allround Nail Stylist | Educators | Nail Products’ foto’s te plaatsen van step-by-step nail-art. Kort daarna kwam ik in contact met het nieuwe online magazine Nailed It. Ik vind het super leuk om jullie iedere maand een step-by-step te laten zien. Ik deel zowel laagdrempelige als gevorderde nail-art. Het is altijd fijn om een leuke nail-art toe te passen op je klanten. En zeker als het zeer snel gaat!

 

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.