Step-by-step tutorial

step by step roosjes

Justine Bourdeau (21) deelt iedere maand een step-by-step tutorial op Nailed It. Stap voor stap legt Justine uit hoe je nail-art kan toepassen bij je klanten. De tutorials zijn zowel voor de beginnende als de gevorderde stylist. Meer weten over Justine? Lees snel verder onder de tutorial. Deze maand handgetekende roosjes.

step by step roosjes

Stappenplan

Stap1. Lak de tip wil en hard deze uit in de lamp (60 seconden).

Stap 2: Breng een laagje rubberbase aan en hard deze niet uit in de lamp.

Stap 3: Gebruik een fijn penseeltje en maak en stipje. Trek deze vervolgens rondom door.

Stap 4: Maak het aantal roosjes dat je wil en hard deze uit in de lamp (60 seconden).

Stap 5: Plaats in elk roosje vier kleine zwarte stipjes en hard dit uit in de lamp (60 seconden).

Stap 6: Maak kleine blaadjes aan de roosjes en hard dit uit in de lamp (60 seconden).

Stap 7: Breng een laagje topcoat aan en laat dit uitharden in de lamp (60 seconden).

De aangegeven uithardingstijden gelden voor de led lamp. Wanneer je een UV-lamp gebruikt, kan je de uithardingstijd verdubbelen.

Even voorstellen…

Mijn naam is Justine Bourdau, 21 jaar. Sinds 15 mei 2017 ben ik gestart als nagelstyliste in het Belgische Kortemark. Sinds oktober 2018 ben ik in hoofdberoep gegaan. Zo kon ik meer nieuwe klantjes plaatsen en me volledig focussen op het nagelen. Ik volg geregeld trainingen bij onder andere Maison Belle’Li. Naast het nagelen richt ik me op het uitvoeren van sugarwax behandelingen en het maken van zelfgemaakte oorringen.

Op facebook begon ik in onze groep ‘Allround Nail Stylist | Educators | Nail Products’ foto’s te plaatsen van step-by-step nail-art. Kort daarna kwam ik in contact met het nieuwe online magazine Nailed It. Ik vind het super leuk om jullie iedere maand een step-by-step te laten zien. Ik deel zowel laagdrempelige als gevorderde nail-art. Het is altijd fijn om een leuke nail-art toe te passen op je klanten. En zeker als het zeer snel gaat!

 

 

 

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.