Step-by-step tutorial 3D design

3d design step-by-step nagelstylist

Ilona van den Berg deelt één keer per maand een laagdrempelige step-by-step tutorial op Nailed It. Stapje voor stapje legt zij uit hoe je nail-art kan toepassen bij je klanten. Meer weten over Ilona? Kijk dan even hier. Deze maand een 3D bloem.

Als het mooie weer eraan komt, worden we omringd door bloempjes, bijtjes, vrolijkheid en felle kleurtjes. Daarom gaan we dit keer een simpel 3D bloemetje van Gelpolish maken. Dit design kun je gemakkelijk en snel op een salonnagel plaatsen. We maken het ontwerp met de lentekleur “Flirt” en 1 van de nieuwste zomerkleuren uit de Heatwave Collectie: “Hot Thang!”. Om het design compleet te maken, voegen we Swarovski steen SS09 Light Rose toe en geven we het bloempje wat meer flair met de Shining Dust 36. Verder gebruiken we nog 3D Design Powder, Mixing Glass, Mixing Tool, het Cuccio Acrylpenseel uit de Master Tech Kit en Fineliner DK13R van Roubloff.

Zo zie je dat je met weinig materialen en producten een leuk design kunt maken. Je kunt dit zelf verder uitbreiden. Een relatief lage inkoop dus voor de styliste, maar des te meer plezier om ermee te spelen en tegen een meerprijs op de nagels van jouw klant te zetten. Let’s Go!

Meer step-by-steps bekijken? Kijk dan hier verder.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.