Step-by-step tutorial

Header reverse french inlay

Ilona van den Berg deelt één keer per maand een laagdrempelige step-by-step tutorial op Nailed It. Stapje voor stapje legt zij uit hoe je nail-art kan toepassen bij je klanten. Meer weten over Ilona? Lees verder onder de tutorial. Deze maand een French reverse inlay.

Even voorstellen…

Mijn naam is Ilona van den Berg, 35 jaar, getrouwd met Ad van den Berg en moeder van Tess (6) en Lott (4). Sinds 1 juli 2007 heb ik mijn eigen nagelsalon genaamd Irrisistible Nail- & Body Fashion te Den Dungen. In 2005 heb ik mijn certificaten Theoretische Vakkennis, Module Acrylnagels, Manicure en Cosmetische Voetverzorging behaald. Een aantal jaren later heb ik ook de Module Gelnagels met succes afgerond. In de loop der jaren heb ik diverse perfectietrainingen gevolgd en ook mijn Anatomie & Pathologie kennis optimaal bijgeschoold. Inmiddels is het nagelvak mijn passie en deel ik graag mijn kennis met anderen.

Naast mijn nagelsalon ben ik op 1 januari 2017, samen met mijn compagnon Helene Horvest, Shinings BV gestart. Onze groothandel en trainingslocatie is gevestigd in Etten-Leur waar wij als Officieel Distributeur van Cuccio verantwoordelijk zijn voor dit merk voor Nederland & België. Via Cuccio ben ik inmiddels ook gecertificeerd Cuccio Educator en geef ik diverse lessen op onze locatie in Etten-Leur, maar ook op onze 2elocatie in Den Dungen. Naast alle trainingen op manicure, pedicure en kunstnagel gebied, kun je bij ons ook terecht voor Anatomie & Pathologie en sinds kort ook voor diverse Ondernemerstrainingen. Ik help je graag om jouw salon goed op de kaart te zetten, je klanten aan je te binden en jouw salon verder uit te bouwen op diverse gebieden!

Via Facebook kwam ik in contact met het nieuwe online magazine Nailed It en ik vind het super gaaf om jullie elke maand te mogen verblijden met een leuke step-by-step. Ik kies bij deze step-by-steps bewust voor een laagdrempelig niveau, zodat het ook toepasbaar is op jouw klanten in de salon.

Meer weten over Ilona of heb je vragen? Neem contact op via:ilona@shinings.nl

Veel plezier en creativiteit gewenst!

Liefs,
Ilona

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Reacties

  1. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s really
    informative. I am going to watch out for brussels.

    I’ll be grateful if you continue this in future. Numerous people will be benefited
    from your writing. Cheers!

Reacties zijn gesloten.