Timestamp Day: de dag van nagelstylist Veronique

In de rubriek Timestamp Day krijg je een kijkje in de salon van een andere nagelstylist. Hoe ziet hun dag eruit en welke sets zetten ze? Van uur tot uur houden ze het voor je bij. Deze week volgen we Veronique Marchand (39) van salon V-Nails & Feet in Hasselt, België. Ze heeft haar opleiding gevolgd bij Nail Studio Deurne waar ze 12 jaar heeft gewerkt en werkt al 22 jaar als nagelstyliste.
6.30 – De wekker gaat, ik ben blij dat het weer tijd is om te werken. Ik vind mijn werk leuk en ik heb er zin in om aan de slag te gaan. Ik sta op en maak me klaar voor de dag.

7.00 – Ik maak een kopje koffie en smeer de boterhammen voor mijn dochter want zij moet naar school. Ik maak haar wakker en terwijl zij zich klaarmaakt, ruim ik het huis op want het wordt een lange werkdag vandaag. Daarna breng ik mijn dochter naar school.

8.40 – Ik ben weer terug en zet snel alles klaar in de nagelstudio. Ik ontsmet alles nog eens extra, ik doe de lichten aan en zet de muziek aan. Ik maak het alvast gezellig voor de klant.

9.00 – Daar is mijn eerst klant van vandaag. Het is een gellak refill met een mooie rode kleur. Deze set heb ik in 40 minuten bijgewerkt. Dan heb ik 20 minuten om alles weer op te ruimen en me klaar te maken voor de volgende klant.

Ochtend

10.00 – Mijn tweede klant van vandaag heb ik erg zin in want ik mag me bij haar altijd volledig uitleven. Ik krijg meestal carte blanche qua nailart en het resultaat is een set met waarin ik airbrush heb gebruikt voor een apart design.

11.30 – Mijn derde klant van vandaag vertekt dit weekend naar Disneyland in Parijs, we gaan helemaal op in dit thema met de nagels. We verstevigen ze eerst met een laagje rubberbase en dan met acrygel en deze werken we natuurlijk af met heel toepasselijke nailart.

12.30 – De vierde klant van vandaag is er al, ze krijgt alvast een lekker kopje koffie en een staal met kleuren om te bekijken. Uiteindelijk kiest ze voor een korte Biab in een mooie, intense fuchia kleur.

13.30 – De vijfde klant krijgt een cosmetische pedicure met een mooie gellak op de teennagels. Zij vertrekt naar Tenerife en wil graag mooie verzorgde voeten hebben. Dat is gelukt!

Middag

14.00 – Even rust en tijd om zelf iets te eten. Ik heb heerlijke Bruschetta’s gemaakt die we ook vanavond bij de Spaghetti eten.

15.20 – Mijn dochter komt uit school en we gaan even samen relaxen. Om 17.00 komt mijn volgende klant.

17.00 – De eerste klant van mijn avondshift is er, hier ga ik opnieuw verstevigen met rubberbase met acrygel. We eindigen met een super mooie french met een subtiele nailart met vlinders.

18.00 – De volgende klant is er, ik ontsmet alles opnieuw en haal voor haar een lekker cappuccino en dan is het tijd om weer van start te gaan. Deze klant heeft totaal geen idee wat ze wil, de feestdagen zijn gepasseerd, dus bye bye rood… maar welke kleur gaat ze nemen? Een Naturel treatment wordt het.

19.00 – Mijn eennalaatste klant voor daag mag ik me altijd bij uitleven. Ik ben benieuwd welk idee ze heeft. Het wordt een frisse roze kleur, maar toch geen extra nailart dit keer.

Avond

20.00 – De laatste klant voor vandaag. Ik ben nu best moe maar nog steeds enthousiast en gefocust, ik maak een mooie Biab set in het zwart met Some sparkles. Dan is tijd om de lichten in de studio uit te doen, te douchen, mijn dochter in bed stoppen en nog even de boekhouding doen.

21.00 – Tijd om uit te rusten, te knuffelen met mijn katjes en tijd met mijn echtgenoot door te brengen.

21.30 – Tot slot nog even social media bijwerken en mooie sets posten. Je kunt me volgen op Instagram op http://www.instagram.com/vnails.feet.

23.00 – Tijd om te gaan slapen. Welterusten!

Ook meedoen aan Timestamp Day? Download hier het deelnameformulier en stuur het naar irene@naileditmagazine en wie weet sta jij hier volgende week!

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.