Timestamp Day: een dag in de salon bij nagelstylist Noer

In de rubriek Timestamp Day krijg je een kijkje in de salon van een andere nagelstylist. Hoe ziet hun dag eruit en welke sets zetten ze? Van uur tot uur houden ze het voor je bij. Deze week volgen we Noer Poelman (55), eigenaresse van Chicq Nagelstudio in Goes. Ze is sinds 2015 nagelstyliste en werkt sinds 2021 fulltime in haar salon.

Ochtend

7.00 – Ik sta op en maak mezelf klaar voor de werkdag. Ik ontbijt met een proteïneshake van havermelk met fruit en neem mijn vitaminesupplementen. Vervolgens ga ik mijn nagelstudio openen en voorbereiden op de eerste klant.

9.00 – Mijn eerste klant komt voor een (Beflx) BIAB behandeling met kleur. De behandeling duurt ongeveer twee uur. Zij gaat alvast de kleur kiezen terwijl ik een kopje koffie voor haar maak. De behandeling is pas afgerond na het gebruik van nagelriemolie en handcrème, dan nog een foto en zie hier het resultaat.

10:45 uur Nadat de eerste klant weg is, zet ik alles weer klaar voor de volgende klant en drink ik snel een kopje koffie. Mijn tweede klant van vandaag wil een gelpolish (Sopolish) behandeling in een nude kleur. Deze behandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Nog een paar foto’s voor de socials en dan meteen een afspraak maken voor de volgende keer. 

12:30 – Nu is tijd voor mijn lunch. Vandaag maak ik een heerlijke geitenkaas salade. Dan komt net mijn dochter binnen. Zij is namelijk mijn volgende klant!

Middag

13.00 – Mijn dochter is natuurlijk een speciale klant. Ze is heel kritisch en heeft altijd een nieuwe uitdaging voor me in de vorm van inspiratiefoto’s. Dit keer is het een rode French met nailart geworden.

Na de behandeling plaats ik een eerdere set op Facebook en Instagram. Een gelpolish set in felroze met nailart.

15.00 – Nu is het tijd om mijn eigen nagels in orde te maken. Ik vind het belangrijk dat ze er altijd netjes uitzien want dat is natuurlijk de beste reclame.

17.00 – Tijd om de salon schoon te maken en alles weer klaar te zetten voor de volgende dag!

Rubriek Timestamp Day: geef je op!

Wil jij als nagelstylist ook in Nailed It Magazine met jouw Timestamp Day? Download hier het deelnameformulier en stuur het ingevulde formulier naar irene@naileditmagazine.nl. Deelnemen is kosteloos. 

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.