Massages en de traditionele manicure in de nagelsalon

spa manicure

Ilona van den Berg is eigenaresse van groothandel en opleidingscentrum Shinings in Etten-Leur. Op de Dag van de Nagelstylist kan je de trainingen spa manicure en spa pedicure met korting boeken. In dit artikel legt Ilona uit wat de meerwaarde is van deze behandelingen.

Een recente vraag op social media van collega Bargje Boudens van groothandel en opleidingscentrum Bibi’s Beauty and Supplies heeft mij geïnspireerd om nog verder in te gaan op het welzijn van en de aandacht voor de klanten in de nagelsalon. Wat Bargje miste zijn de traditionele massage technieken voor manicure behandelingen, zoals “oude rotten” in het vak die “vroeger” leerden.

Al sinds het begin van mijn carrière geef ik spa manicure en spa pedicure behandelingen in mijn salon en durf ik mezelf toch wel specialist daarin te noemen. Ook als docent heb ik al menig student enthousiast gemaakt over de fantastische spabehandelingen en ze laten inzien dat dit echt een enorme meerwaarde heeft in jouw salon!

Ouderwetse massagetechnieken


Hoe kon ik dit nu naar een nog hoger level tillen? Daarmee ging ik aan de slag. De “ouderwetse” massagetechnieken schreef ik in Jip en Janneke taal uit en vulde dit aan met mijn kennis en ervaringen uit de praktijk! Hierdoor zijn twee prachtige, super leuke en unieke modules ontstaan met betrekking tot massagetechnieken. Zowel voor de manicurebehandelingen als voor de pedicurebehandelingen.  En daar ben ik mega trots op.

Spatrainingen

Binnenkort zal je mij niet alleen spotten in Roosendaal om het docententeam van BiBi’s Beauty Supplies hierin bij te scholen, maar vanaf nu zijn deze vernieuwde trainingen ook te volgen bij Shinings in Etten-Leur! We gaan nog dieper op het massage gedeelte in tijdens onze spatrainingen, zodat jij jouw klanten een ultiem ontspanningsmoment kunt bieden op de juiste manier en leer je precies waar je allemaal rekening mee moet houden wanneer je hand- of voetmassages gaat aanbieden.

Meer weten over de actie op de Dag van de Nagelstylist? Bekijk dan de actiepagina en scroll door naar het aanbod van partners.


Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.