5 YouTube channels die je moet volgen

15 youtube channels nagelstyling

De fijne kneepjes van het vak leer je vaak het beste tijdens een opleiding of door jezelf bij te scholen. Op het gebied van nail-art en techniek valt er echter veel te leren op YouTube. Dagelijks verschijnen er nieuwe video’s van de mooiste nail-art en technieken. We hebben onze vijf favoriete YouTube channels voor je op een rijtje gezet.

Naio nails

Naio Nails is een Engelse groothandel van nagelproducten. Iedere dag verschijnt er wel een nieuwe video op hun YouTube kanaal. Denk aan handgeschilderde nail-art, ombre, chromepoeder, cat-eye en one-stroke. Daarnaast vind je op dit kanaal ook handige video’s over het verwijderen van acrylgel of het preppen van de nagels.

Young nails

Young Nails is opgericht door een moeder en haar twee zoons. Met hun Amerikaanse groothandel verkopen ze producten in meer dan 40 landen over de hele wereld. Ze hebben een eigen lijn gecreëerd met onder meer aan airbrush kit en volledig acrylsysteem. Op het YouTube kanaal vind je verschillende demos over nail-art. Daarnaast komen verschillende technieken aan bod zoals het maken van stiletto nagels.

Nail Career Education

Nail Career Education is het kanaal van nagelstylist Suzie. Zij heeft meer dan 30 jaar ervaring en heeft haar eigen nagelstudio in Canada: Nail District. Op haar kanaal deelt zij alles wat te maken heeft met het creëren van mooie nagels. Denk aan video’s over nail-art, het aanbrengen van acryl en het vijlen van de gewenste vorm.

Cutepolish

Sandy Crystal Ball geeft les in nail-art en deelt op haar kanaal de laatste nail-art technieken. Dit doet ze samen met de topstylisten Hannah, Juli, April en Becca. Iedere zaterdag verschijnt er een nieuwe video op het kanaal. Dit kanaal is ook fijn om te volgen voor beginners. De stylisten delen veel nail-art voorbeelden die gemakkelijk uit te voeren zijn voor de beginner.

HannahRoxNails

Hannah Lee is nagelstylist en blogger. Op haar kanaal deelt ze haar laatste creaties, maar ook handige tips. In haar video’s legt ze bijvoorbeeld uit hoe je luchtbellen in je nagellak kan voorkomen. Haar kanaal staat vooral in het teken van makkelijke nail-art. De video’s zijn over het algemeen vrij kort en makkelijk te volgen.

Bonus: The Nail Hub

The Nail Hub is het favoriete kanaal van een aantal lezers van Nailed It Magazine. Om die reden hebben we dit kanaal toegevoegd. De makers van dit kanaal richten zich alleen op gelnagels en niet op acryl.  The Nail Hub wil nagelstylisten helpen om vaardigheden te verbeteren door kennis te delen. Zij bieden ook informatieve video’s aan die meer uitleg geven over bijvoorbeeld de Russische manicure.

Van welk kanaal ben jij helemaal fan? Deel het in de reacties hieronder.

Bekijk ook dit artikel met 30 inspirerende voorbeelden voor jouw nagelsalon.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.