69 keer prachtige bruidsnagels

bruidsnagels nagelstyliste inspiratie

Het trouwseizoen staat weer voor de deur! Heb jij al genoeg inspiratie in huis gehaald om deze bruidjes van mooie nagels te voorzien? We helpen je graag op weg. Nagels zijn immers de finishing touch van de bruid. Ze geven een verzorgde uitstraling en als stylist kan je de set laten matchen met de jurk. Lees snel verder en bekijk onze inspirerende voorbeelden!

Wanneer je een aanvraag voor bruidsnagels krijgt, moet je rekening houden met een aantal zaken. Een set bruidsnagels is niet hetzelfde als een ‘gewone set’ die je plaatst. Deze nagels spelen een belangrijke rol op de grote dag en moeten helemaal naar wens zijn. Bespreek de wensen goed door en maak eventueel van tevoren al een afspraak.

Bruidsnagels plan

Als je bruidsnagels plaatst, kan je hier een traject van maken. Liesbeth van Wingerden van Wings Nails begint ongeveer twee maanden van tevoren al met de voorbereidingen. ‘Ik bespreek wat ze wil, analyseer de nagels, voer manicures uit en geef olie mee. ‘ Daarnaast bekijkt ze wat het beste werkt voor de nagels van de klant.

Ook nagelstylist Saida Kouwenhoven van Anrosa Nagelstyling, manicure & opleidingen kan dit beamen. ‘Ik voer behandelingen uit ter verbetering van de nagels, maak voorbeelden naar aanleiding van bijvoorbeeld een stuk stof van de jurk en de klant maakt vervolgens een keuze.’ Vervolgens volgt de proefset en ongeveer 1 à 2 dagen voor de grote dag wordt de definitieve set geplaatst.

Matchen met de jurk

Door de bruid te vragen om een stukje stof van de jurk, kan je het motief van de jurk verwerken op de nagels met een leuke nail-art. Ook leuk: verwerk een nail-art met steentjes op de nagels om deze te laten matchen met de trouwring. Bekijk ook of je de juiste kleuren in huis hebt voor deze set en bestel deze eventueel.

Bekijk ook:

Verzorgingstips en garantie

Bij een bruidsset is het ook belangrijk dat je de juiste verzorgingstips meegeeft. De bruid is misschien niet gewend aan kunstnagels en je wil natuurlijk niet dat er ongelukjes gebeuren. Stel haar ook op de hoogte van de garantie en geef aan tot welk moment ze jou kan bereiken wanneer er onverhoopt toch een nagel afbreekt.

Natuurlijk hebben we ook een aantal inspirerende voorbeelden voor je op een rijtje gezet!
1

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.