De nageltrend van 2022: Hailey Bieber Nails

Foto & design: Amber Meersman | @am.bar_nails | Products used: LoveNess Bibi’s Beauty and Supplies

Deze trend heb je niet kunnen missen… Hailey Bieber is groot fan en promotor van de grootste nageltrend van dit jaar: glazed donut nails. Halverwege de zomer van 2022 is de zoekterm #HaileyBieberNails al 8 miljard (!) gebruikt. Hailey Bieber gaat al maanden viral met haar glazed donut nails. Deze trend is here-to-stay.

Hailey Bieber Nails

Hailey Bieber is een dame die je wil volgen. En niet alleen omdat ze ‘de vriendin van’ is! Wat Hailey Bieber heeft, willen veel trendwatchers namelijk ook. Niet voor niets zijn de glazed donut nails een enorme trend geworden sinds zij hiermee te zien was op het Met Gala. Wat is eigenlijk een glazed donut nagel? En waarom heet dit zo? De glazed donut is een parelachtige simpele manicure, wat bereikt wordt door een lichte neutrale gelbasislaag aan te brengen en deze af te werken met een chroompoeder. Maar is het zo simpel als het lijkt? We vertellen je graag wat je precies nodig hebt om deze trendy gala-look te creëren.

Lees ook:

How to do the donut

Om de juiste look te creëren is het natuurlijk essentieel dat je de juiste producten gebruikt. Natuurlijk kun je hiermee spelen en zelf kijken wat voor jou het beste werkt. Om goed van start te gaan geeft Nailed It Magazine je graag het originele ‘recept’:
Begin met een dun laagje van een neutrale kleur. Dit kan de kleur van je gel, BIAB of een gellak zijn. Gebruik daar bovenop chroompoeder voor het glanzende effect (Ganzorigt’s, Hailey Biebers nagelstyliste, gebruikt het OPI Tin Man Can Chrome Effects Mirror-Shine Nail Powder). Maak de look af met een glanzende top coat en een gel die uithardt. Easy does it, toch?!

Groot fan van deze trend is Katie Barnes van Nail Tech Tools & Tutorials:

“Nude-kleurenpaletten met een pure chromen afwerking zijn er al jaren, maar een trend komt altijd aan de oppervlakte wanneer een beroemdheid als Hailey Bieber een set nagels laat zien! Ik ben dol op een trend zoals deze, omdat het eenvoudig en kosteneffectief is voor de stylist om te presteren en uit te voeren bij een salonklant. Het past ook bij elke klant en kan op elke vorm of lengte van de nagel worden gedragen – dus het is echt voor iedereen! Chrome is zo’n veelzijdige toevoeging en kan zoveel verschillende resultaten geven, het is ook de perfecte basis voor veel andere nail-art-technieken. Zoals veel beroemdheidstrends in de mode- en haarwereld, kunnen sommige van deze trends uren duren en zijn ze niet altijd haalbaar voor je typische salonklant. Ik vind het geweldig dat glazed donutnagels voor iedereen zijn!”

Mooi voor jouw marketing

Trends zijn natuurlijk leuk, maar hoe kan jij hier nou handig op inspelen? Het is altijd een goed idee om de trends te volgen en te gebruiken voor de promotie van jouw salon. Een foto of video van een set glazed donut nails met de juiste hashtag zorgt ervoor dat klanten die hiernaar op zoek zijn, jou weten te vinden! Gebruiken dus, die trend!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.