De nail-art trends van dit najaar

Herfst nail-art

Ieder seizoen weer komen er nieuwe nail-art trends en technieken voorbij die ons verassen. Als je een nieuwe techniek voorbij ziet komen, wil je deze het liefst gelijk uitproberen in jouw salon. We hebben drie nail-art trends van dit najaar voor je op een rijtje gezet inclusief een aantal inspirerende voorbeelden. Zo kan jij meteen aan de slag en jouw klanten het nieuwste van het nieuwste bieden.

3D French

Het kan je niet ontgaan zijn: de 3D French. Met deze techniek kan je diepte in de smileline creëren waardoor er een prachtig effect ontstaat. Deze trend is overgewaaid vanuit Rusland, maar ook de Nederlandse pro’s kunnen er wat van. Onder meer Rilana van de Valk van Crystal Nails maakte een prachtige 3D French, zoals hieronder te zien. 

Ook Pepyn Borrèl heeft een prachtige 3D French gemaakt. Hoe hij dit doet? Dat kan je terugzien in de Nail Talk Live uitzending van 30 oktober.

Lees ook:

https://www.instagram.com/p/B3-NjJyoaGv/

Meer inspirerende voorbeelden: 

https://www.instagram.com/p/B4HHD3VhCoS/
https://www.instagram.com/p/B4J6uFilUN9/
https://www.instagram.com/p/B4Mg-uflRq9/
https://www.instagram.com/p/B4c4BxiALUo/
https://www.instagram.com/p/B4amS8phJMj/

Bubble nails 

Deze trend is sinds vorige week hot onder Nederlandse nagelstylisten. Dat komt vooral door het gemak waarmee je dit design kan maken. Je hebt alleen maar een simpel huis-tuin-en-keuken sopje nodig. Maak een klein bekertje met water met een druppeltje afwasmiddel en je hebt de basis voor een design. Wanneer je dit namelijk aanbrengt in de nog niet volledig uitgeharde topcoat, krijg je een grappig effect, ‘bubble nails’. Kijk maar eens naar de verschillende varianten hieronder. 

https://www.instagram.com/p/B4StzksHPlz/
https://www.instagram.com/p/B4c-V4PFRiv/
https://www.instagram.com/p/B4c0mQfI8XB/
https://www.instagram.com/p/B4cdt4kjBXB/
https://www.instagram.com/p/B4ceFadgZla/
https://www.instagram.com/p/B4ceFadgZla/

Seaglass nails

Deze trend is nog niet zo populair in Nederland, maar wel in het buitenland. Vorig jaar zagen we de ‘jelly nails’ voorbijkomen en deze trend is daar eigenlijk een variant op. De gekleurde, doorzichtige nagels worden in dit geval afgelakt met een matte topcoat. Hieronder zie je een aantal voorbeelden. 

https://www.instagram.com/p/B4RiocogBQP/
https://www.instagram.com/p/B4APpfKpR2A/
https://www.instagram.com/p/B4PRyZ_J9YK/
https://www.instagram.com/p/BzJgqM7AbhW/

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.