Vier de Dag van de Nagelstylist!

Nailed It Magazine viert op maandag 1 maart de Dag van de Nagelstylist met je! Op deze dag zetten we nagelstylisten in het zonnetje en vragen we aandacht voor dit mooie vak. Vergeet ook zeker niet jouw posts met ons te delen onder de hashtag #dagvandenagelstylist of #dvdn.

Nailed It Magazine heeft deze dag in het geïntroduceerd tijdens de lancering van onze website op 1 maart 2019, inmiddels bestaan we alweer vier jaar. Reden voor een feestje. In dit overzicht lees je wat we allemaal in petto hebben voor je. Denk aan mooie kortingen van onze partners, toffe winacties en leuke trainingen. Ook krijg je 30% korting op onze ACADEMY. Gebruik kortingscode ‘nagelstylistdag’ bij het afrekenen.

Lees hier verder.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Verwante artikelen

Met SEO meer potentiële klanten naar je nagelstudio trekken

Wist jij dat je je websiteverkeer kunt verhogen met een aantal slimme aanpassingen op je website? Dit heet search engine optimization (SEO) oftewel zoekmachine optimalisatie. Online marketeer Nicole Haanen gaat in op de basisbeginselen die jij als nagelstylist kunt toepassen, om ervoor te zorgen dat jouw website naar voren komt bij relevante zoekopdrachten. En dat…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks. Heb je al een lidmaatschap, log in om het artikel te lezen.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *