Vijf vragen over de Nagelstudio Awards

Nagelstudio Awards

Heb je deze week een mail gehad omdat je bent genomineerd voor de Nagelstudio Awards? Of zie je het bij je collega’s voorbijkomen op social media? Nailed It Magazine krijgt via social media en via de mail veel vragen over deze verkiezingen. Want wie zijn de organisatoren en op welke manier is Nailed It Magazine betrokken? We vertellen je er graag meer over en hebben daarom wat vragen voor je op een rijtje gezet.

Wat zijn de Nagelstudio Awards?

De Nagelstudio Awards zijn een initiatief van Vote Company, specialist in het organiseren van verkiezingen. Eerdere verkiezingen die zij hebben georganiseerd zijn bijvoorbeeld de Shopping Awards en de Club van het Jaar Verkiezing. In het kort bestaan de Nagelstudio Awards uit twee awards: als nagelstylist kan je deelnemen in jouw gemeente. De nagelstudio met de meeste stemmen, wint de publieksprijs in die gemeente. Er is ook een titel te winnen voor de hoogste waardering in een gemeente. Een nagelstudio kan op die manier twee keer winnen in een gemeente. Deze titels zijn ook op provinciaal en landelijk niveau te winnen. Bekijk hier de prijzen.

Hoe gaat de verkiezing in zijn werk?

Nagelstylisten kunnen gratis deelnemen. Alleen nagelstudio’s die bij de Kamer van Koophandel staan ingeschreven, kunnen meedoen aan de awards. De organisatie heeft een aantal nagelstudio’s genomineerd, maar niemand wordt uitgesloten. Als jouw salon nog niet in de lijst staat, kan je dit dus zelf aanvragen. Aanmelden kan via de website.

Wanneer kan er gestemd worden?

Vanaf 22 maart tot en met 30 april kunnen, bijvoorbeeld klanten, online stemmen. Zij kunnen maximaal een keer een stem uitbrengen op hun favoriete nagelstudio.

Maar wint dan niet automatisch de grootste nagelstudio?

Nee, want in iedere gemeente zijn er 2 titels te winnen:
     1. De genomineerde met de meeste stemmen
     2. De genomineerde met de hoogste waardering

De ervaring leert dat met name kleinere genomineerden gemiddeld gezien hogere rapportcijfers halen. Op die manier maakt een kleine nagelstudio net zoveel kans als een grote salon.

Wat is de Vakjury Award?

Naast de awards per gemeente, provincie en op landelijk niveau is er ook een Vakjury Award. Nailed It Magazine is door de organisatoren gevraagd om een vakjury samen te stellen. Dat doen we natuurlijk met alle liefde omdat wij ook vinden dat dit vak meer waardering en erkenning zou moeten krijgen. De Nagelstudio Awards zijn een mooi initiatief waarmee we meer bekendheid voor de branche kunnen genereren. De vakjury bestaat uit drie leden en de namen worden binnenkort bekendgemaakt! Ook de criteria waarmee de jury zal beoordelen, vind je binnenkort op onze website en die van de Nagelstudio Awards.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.