Vrolijke step-by-step met bloemetjes en blaadjes

Justine Bourdeau (21) deelt iedere maand een step-by-step tutorial op Nailed It. Stap voor stap legt Justine uit hoe je nail-art kan toepassen bij je klanten. De tutorials zijn zowel voor de beginnende als de gevorderde stylist. Meer weten over Justine? Lees snel verder onder de tutorial. Deze maand een vrolijk design met bloemetjes en blaadjes. 

step-by-step nail-art step-by-step nail-art

Stappenplan

Stap 1: Lak de tip geel en hard deze uit in de lamp (60 seconden).

Stap 2: Maak de bloemetjes met een fijn penseeltje. Je gaat met de punt van buiten naar binnen voor ieder bloemblaatje. Hard het design uit in de lamp (60 seconden).

Stap 3: Gebruik een dottingtool om het eerste puntje in de bloem te zetten en hard dit uit in de lamp (60 seconden).

Stap 4: Zet met een dottingtool het tweede puntje in het eerste puntje van de bloem en hard dit uit in de lamp (60 seconden).

Stap 5: Teken de groene takjes met een fijn penseel en hard dit uit in de lamp (60 seconden).

Stap 6: Breng een topcoat aan en hard deze uit in de lamp (120 seconden).

De aangegeven uithardingstijden gelden voor de led lamp. Wanneer je een UV-lamp gebruikt, kan je de uithardingstijd verdubbelen.

Lees ook:

Even voorstellen…

Mijn naam is Justine Bourdau, 21 jaar. Sinds 15 mei 2017 ben ik gestart als nagelstyliste in het Belgische Kortemark. Sinds oktober 2018 ben ik in hoofdberoep gegaan. Zo kon ik meer nieuwe klantjes plaatsen en me volledig focussen op het nagelen. Ik volg geregeld trainingen bij onder andere Maison Belle’Li. Naast het nagelen richt ik me op het uitvoeren van sugarwax behandelingen en het maken van zelfgemaakte oorringen.

Op facebook begon ik in onze groep ‘Allround Nail Stylist | Educators | Nail Products’ foto’s te plaatsen van step-by-step nail-art. Kort daarna kwam ik in contact met het nieuwe online magazine Nailed It. Ik vind het super leuk om jullie iedere maand een step-by-step te laten zien. Ik deel zowel laagdrempelige als gevorderde nail-art. Het is altijd fijn om een leuke nail-art toe te passen op je klanten. En zeker als het zeer snel gaat!

 

 

 

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.