Wat kan je allemaal met glitters?

Glitters, de mogelijkheden zijn eindeloos. In de Nail Talk Live show van woensdagavond komen de verschillende mogelijkheden van glitters uitgebreid aan bod. ‘Onze klanten willen steeds meer glitters. Losse glitters, een sugar-effect of een ingepoetste chromenagel’, zegt Pepyn Borrèl presentator van de show. Wij verklappen je alvast wat je tijdens de uitzending kan verwachten. 

Cerisa Klein maakt een design met chromelook. Om de look af te maken, tekent zij blaadjes met de Cerisa’s Sweeties. Die maakt zij vervolgens af met een sugar en steentjes. Yessica Padberg laat een design met pigment zien en maakt deze af met een stempel. Op die manier kan je gemakkelijk en snel een leuke nail-art maken. In de tweede video laat Yessica zien hoe je een fading aanbrengt op een ondergrond van glitter.

Lees ook:

Verschillende mogelijkheden 

Mirjam Zwart laat verschillende designs zien met de mermaidspray. ‘Je kan er oneindig veel creaties mee maken.’ Denk aan een sugar-effect, maar ook door de glitters in te poetsen of mat af te lakken. Mylène Imming legt uit hoe je jouw klanten verschillende variaties van glitter kan tonen. ‘Je moet het wel presenteren. Als je het niet laat zien, verkoop je het niet.’ Daarom is het volgens Mylène ook goed om dit zelf op je nagels te dragen. 

De juiste prijs vragen 

In Linda’s Tip legt Linda Verkooijen uit dat het belangrijk is om de juiste prijs te vragen. ‘Het kan heel moeilijk zijn, maar meet jezelf niet met een ander. Op het moment dat je een nagel styleert die 3 tot 4 weken blijft zitten, ben jij het waard.’ Wendy Kunz heeft het over het betrekken van volgers bij je post. Bijvoorbeeld door te vragen welke kleur klanten graag in de salon willen zien. ‘Je klanten willen zich belangrijk voelen en willen graag betrokken zijn.’ 

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.