Wendy Kunz gaat live met acryl babyboom

workshop babyboom

Wendy Kunz gaat maandag 5 oktober om 20 uur live met een volledige set acryl babyboom. In haar voormalige nagelstudio in Vleuten had Wendy soms wel acht klanten per dag voor deze techniek. “Ik ga dan ook laten zien hoe je een echte salonset babyboom kan maken.” Dat doet zij met acryl omdat zij dit het fijnste product vindt om snel een mooie kleurovergang te maken. 

De live wordt uitgezonden in de Facebookgroep van Nail Talk Live. Tijdens deze e-workshop kan je een certificaat behalen door jouw werk in te sturen. Veel nagelstylisten hebben moeite met deze techniek. “Maar hoe vaker je het doet, hoe beter het zal gaan.” Wendy werd een echte babyboom expert door zichzelf in de techniek te verdiepen. “Ik was pas net begonnen als nagelstylist en een potentiele klant stuurde een foto van een babyboom. Na de behandeling plaatste ik de foto op Facebook en wilden steeds meer klanten dit.”

Babyboom expert 

Gaandeweg werd Wendy steeds beter in de babyboom. “Maar als je geld wil verdienen als nagelstylist, moet je een set ook snel kunnen plaatsen.” Daarom heeft zij zich ook echt gefocust op snelheid bij het maken van de babyboom. In de liveshow van komende maandag combineert zij deze set met een subtiele nail-art. “Ik wil laten zien hoe je het kan combineren zodat je er toch een extra dimensie aan kunt geven.”

Wendy is in de coronatijd begonnen met het geven van e-workshops. “De eerste keer was heel spontaan. Pepyn Borrèl zei tegen mij: ‘vanmiddag gaan we live.”’ Zij maakte toen een babyboom nagel en een refill. De weken daarna ging zij onder meer live met een pin nagel, mermaid nagel en een vintage inlay. “Ik vind deze manier van lesgeven zelf veel leuker dan vooraf opgenomen demo’s. Ik voel me er comfortabeler bij en heb veel meer het gevoel dat ik mezelf ben.”

Beginners en gevorderden 

Daarnaast vindt Wendy het leuk dat zowel beginners als gevorderden zich aansluiten bij de e-workshop. “En dat zie je ook terug in de Nail Talk Live groep. Samen met de andere trainers en collega’s van Magnetic let ik heel erg op negatieve reacties. Ik ben namelijk van mening dat je met positieve feedback veel meer bereikt. Zo houden we een positieve vibe in de groep. Iedereen is welkom.” Aan beginners wil Wendy dan ook meegeven om niet op te geven en veel te oefenen. 

Momenteel werkt Wendy niet meer als nagelstylist in de salon. Zij werkt nu fulltime op het kantoor bij Magnetic. Zij heeft verschillende werkzaamheden waaronder de klachtenafhandeling. “Daarbij is het belangrijk dat je de producten kent. Ik vind het dan ook belangrijk om bezig te blijven met mijn vak.” Om die reden doet Wendy nog een aantal klanten vanuit huis en doet zij regelmatig de nagels van mensen binnen het team van Magnetic. Wendy blijft ook betrokken bij Nail Talk Live en daarnaast geeft zij les. “Ik vind het leuk om zo nu en dan nog een specifieke training te geven zoals snelheidscoaching of de stiletto.”

E-workshop

Wil je de live van Wendy bekijken? Aanstaande maandag om 20 uur neemt zij samen met Pepyn plaats aan de demotafel. Je kan de e-workshop volgen in de Nail Talk Live groep

Nailed It magazine deelt voorafgaand aan de live workshops een sneak peak met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.