Nieuwe kleuren: win een gellakset van Mistero Milano

winactie mistero milano gellak

Heb je het nieuwe kleurenpalet van Mistero Milano al gespot? Deze prachtige roze, nudetinten passen bij iedere outfit en zijn geschikt voor ieder seizoen. Wil jij je klanten verassen met één van deze kleuren? Nailed It magazine geeft in samenwerking met Mistero Milano twee setjes weg en jij kunt ze winnen. De inhoud van het pakket bestaat uit een basecoat, nieuwe kleur en een topcoat. 

Wat moet je doen om deze set te winnen?

  • Toon jouw mooiste setje in de reacties op onze Facebookpost en tag drie andere nagelstylisten die je dit pakketje zou gunnen!

Wij zijn benieuwd naar jullie creaties! Op 1 juli maken we de winnaar bekend.

Alvast shoppen? Met de persoonlijke kortingscode Nailed_it ontvang je 10% korting op de aanschaf van andere producten. Klik hier om naar de webshop te gaan en voer bij je winkelmandje de kortingsbon in.

*Wanneer je reageert op de post en wint, stem je ermee in dat we je adresgegevens doorgeven aan Mistero Milano voor het verzenden van de producten.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Verwante artikelen

9 tips voor een compleet Facebook bedrijfsprofiel

Veel nagelstylisten hebben al een Facebookpagina. Wist je dat het voor je vindbaarheid op Facebook en andere zoekmachines belangrijk is dat je Facebook bedrijfsprofiel compleet is? Nicole Haanen is online marketeer en expert op het gebied van social media. Ze geeft je 9 tips om je bedrijfsprofiel zo compleet mogelijk te maken. Tip 9: Zorg…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks. Heb je al een lidmaatschap, log in om het artikel te lezen.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *