Laat je inspireren door de winnaars van de Vakjury Awards

Op 13 juni 2023 was het zover, de eerste editie van de Nagelstudio Awards, in het leven geroepen om elk jaar de beste nagelstudio’s van Nederland in het zonnetje te zetten. Uit elke gemeente, provincie en zelfs landelijk zijn er winnaars gekozen, maar de meest opvallende prestaties werden erkend door de vakjury. De 3 winnaars van de vakjury Awards wilden we graag nog extra in de spotlight zetten. Wat maakt hen zo succesvol? Laat je inspireren door Salon SanTari, Golden Opium en House of Nails.

Salon SanTari – Michèle Taribuka (eerste plaats):

Juryoordeel
Viel op door pitch, allround, nail-art, vakmanschap en professionaliteit.

Bij Michèle Taribuka, eigenaresse van Salon SanTari, is haar enthousiasme bijna tastbaar. Haar reactie op het winnen van de vakjury award: “We zijn heel erg blij! We hadden het natuurlijk gehoopt, omdat we er veel tijd en aandacht aan hadden besteed. Maar dat het dan ook echt zo mag zijn, dat is super!”

Ze heeft hard gewerkt om zichzelf te onderscheiden tijdens de wedstrijd, vooral met de uitdagende videopitch. Michèle’s echtgenoot, een getalenteerde videograaf, was haar partner in crime tijdens het hele proces. Samen creëerden ze een meeslepende pitch die de veelzijdigheid van Salon SanTari weerspiegelde.

Michèle benadrukt de unieke allround beautyconcept van haar salon, waar nagels, schoonheid, wimpers en meer samenkomen. Maar het paradepaardje blijft toch de nagelsalon, waar elke techniek en trend wordt omarmd, met nail-art als specialiteit. Michèle: “Wat mij onderscheid is #nailswithastory. Eén van mijn specialismes is 3d nail-art met acryl en ik maak graag extreme shapes/nagels met een verhaal/gedachtegoed erachter.”

Golden Opium – Monika Szczepanska (tweede plaats):

Juryoordeel
Viel op door de duidelijke doelgroep, website, vakmanschap.

Voor Monika, de trotse eigenaresse van Golden Opium, was het winnen van de vakjury award een moment van vreugde en erkenning. Ze geloofde in haar eigen visie en de toewijding van haar team om vakwerk te leveren. “We geloven dat schoonheid niet alleen gaat om het uiterlijk, maar ook om het innerlijke welzijn”, zegt Monika.

Bij Golden Opium staat het creëren van een ontspannen en helende omgeving centraal. Tijdens de wedstrijd werd Monika geconfronteerd met de uitdaging van sterke concurrentie en onzekerheid over de criteria van de vakjury. Maar ze bleef trouw aan zichzelf en presenteerde Golden Opium zoals het is: een studio met een sterke focus op hygiëne en klanttevredenheid.

Iedereen in het team heeft wel een specialisatie. Monica: “Adina heeft een zeer goed gevoel voor creativiteit en is gespecialiseerd in het creëren van lange avant-garde nagelvormen. Ioana, onze expert op het gebied van gellak, staat bekend om haar nauwkeurigheid en oog voor detail. Maria, onze specialist in Russian manicure heeft een diepgaande kennis van nagelverzorging en -preparatie. Ze past geavanceerde technieken toe om een professionele en hygiënische manicure-ervaring te bieden. En tot slot mijn eigen specialisatie: nail-art. Van delicate motieven tot abstracte ontwerpen en zelfs 3D-effecten behoren tot de mogelijkheden.”

Met al deze technieken en kennis in huis inspireert Golden Opium haar klanten om hun eigen stijl en persoonlijkheid tot uiting te brengen.

House of Nails – Paula Lepko (derde plaats):

Juryoordeel
Viel op door social media, vakmanschap, hygiëne en professionaliteit.

House of Nails, een nagelsalon bekend om zijn creatieve ontwerpen en uitstekende service, heeft de derde plaats behaald in de vakjurybeoordeling van de Nagelstudio Awards. Paula, de oprichtster van House of Nails, deelde haar reactie: “Ik verwachtte dat ik een kans had en ver kon komen, maar dat ik op de derde plaats eindigde was voor mij een grote onderscheiding.”

Gevraagd naar wat House of Nails uniek maakt en hoe ze zich onderscheidt van andere nagelstudio’s, vertelt Paula: “In de salon hebben we hoge normen van hygiëne, waardoor klanten zich veilig voelen. En ook heel belangrijk, een enorme selectie van kleuren! In de planken staan ongeveer 450 gellak kleuren.”

Aan beginnende nagelstylisten wil Paula graag meegeven: “Als iemand een passie in zichzelf heeft, zullen je de manier vinden om een professional te worden. Ik denk dat het belangrijkste aspect passie is, want in dit vak moet je veel tijd en ook geld besteden om het niveau te halen. En zonder passie geven veel stylisten het in het begin op.”

Salon SanTari, Golden Opium en House of Nails hebben met hun unieke visies en toewijding aan vakmanschap en creativiteit de vakjury weten te imponeren. Deze nagelstudio’s bieden niet alleen prachtige nagelontwerpen, maar ook een unieke ervaring voor hun klanten. Deze winnaars laten zien dat nagelstudio’s veel meer zijn dan alleen plekken voor het verzorgen van nagels.

Hi, 👋
Bedankt voor je bezoek!

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.