Veronique wint 14 bekers in korte tijd

Veronique Huntjens

Veronique Huntjens is sinds kort brand ambassador van LoveNess en heeft haar eigen salon Unique Veronique in het limburgse Eijsden. “Ik heb nu bewust een klantenstop omdat ik tijd wil vrijmaken voor posts en wedstrijden. Als ik mijn hele agenda vol zet met klanten, heb ik het gevoel dat ik niet kan groeien.” Veronique maakt de meest bijzondere creaties en haalt haar inspiratie op de gekste plekken. “Bijvoorbeeld bij een tuincentrum of in de dierentuin.”

Zo schilderde Veronique een prachtige blauwe pauw op een tip. “Die pauw kwam voorbijgelopen in de dierentuin en ik heb snel een foto gemaakt.” Maar ook in het tuincentrum komt zij op de meest gekke ideeën. “Daar zag ik een dwergje met een groot hoedje. Ik maak constant foto’s en die vormen mijn inspiratie voor nieuwe ontwerpen.” Haar harde werk wordt ook beloond, want dit jaar heeft zij verschillende wedstrijden gewonnen.

In de coronaperiode is Veronique gestart met wedstrijden. “Dat heeft me ertoe gezet om de rust te vinden. Wat houdt het in en durf ik dat wel?” Zij nam deel aan online wedstrijden, fotowedstrijden maar ook aan de Nail Battle. “Daar heb ik de Ultimate Nail Star beker 2020 gewonnen. Ik viel in vier categorieën in de prijs en ben uitgeroepen tot de overall winnaar.” Een hele prestatie als je bedenkt dat Veronique pas dit jaar is gestart met wedstrijden. “Ik heb nu in totaal 14 bekers binnengehaald.” 

Lakken aan het zwembad 

Veronique is overigens al jaren actief als nagelstylist. Zij heeft de opleiding tot nagelstylist 14 jaar geleden gevolgd. “Als klein meisje lakte ik op vakantie de nagels van andere kinderen aan het zwembad. Ik werkte uit mijn beautycase met 24 kleuren en had een rolletje plakband om de nagel in twee kleuren te kunnen lakken.” Het zat er dus al vroeg in, maar een carrière als nagelstylist had Veronique toen nog niet voor ogen. Zij volgde jaren later namelijk de opleiding tot sociaal pedagogisch medewerker. “Maar ik wist al snel dat ik verkeerd zat.”

Tijdens haar mbo-opleiding is Veronique gestart met nagelstyling. Op 18-jarige leeftijd startte ze – tussen de wasmachine en droger in – met een uitklaptafeltje en twee houten krukjes. “Nu woon ik samen met mijn man en heb ik een hele mooie salon aan huis. Ik heb klanten die nog tussen de wasmachine en droger hebben gezeten en mij hebben zien groeien.” Inmiddels is het klantenbestand van Veronique zo gegroeid dat zij fulltime nagels zet en een klantenstop heeft. 

Paint gel in een tube

Die klantenstop geeft haar ook meer ruimte om zich te focussen op nail-art. “Ik kan uren knutselen en voorbeeldjes maken.” In de salon en tijdens wedstrijden werkt Veronique met de paint gel van LoveNess. “De paint gel in een tube is hoog gepigmenteerd, loopt niet weg of door elkaar en ik kan mengsels bewaren voor een volgende keer.” De paint gel was het eerste product van LoveNess dat Veronique gebruikt, “en ik kan nu niet meer zonder.” Deze maand krijg je 15% korting op de paint gel in een tube.   

Veronique is ook fan van de base- en topgels van LoveNess. “Door het grote assortiment is er altijd een product dat goed aansluit op de natuurlijke nagel.” Zij moest dan ook niet lang nadenken toen Bargje haar benaderde voor het ambassadeursschap. “Ik was er even stil van en vind het een super groot compliment. Ik hoop dat ik samen met LoveNess kan groeien.” In de toekomst wil Veronique haar nail-art gaan doorgeven. “Ik heb zoveel ideeën en creativiteit en wil dit graag doorgeven aan collega’s. 

Nailed It magazine deelt iedere maand een exclusieve aanbieding van LoveNess met je. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van BiBi’s Beauty & Supplies gepubliceerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of word lid van onze community en lees nog meer artikelen.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.