Nailed It Magazine lanceert PRO versie

Nailed It PRO

Nailed It Magazine viert feest! Vandaag, 1 oktober, lanceren wij namelijk Nailed It PRO. Dit is hét platform voor nagelstylisten die nog meer verdieping zoeken in hun vak. Ben jij goed in wat je doet en wil je jezelf verder ontwikkelen? Word dan lid van onze community. Je kan dan nóg meer artikelen lezen op het gebied van ondernemen, marketing maar ook verdiepende artikelen over gezondheid en de medische kant van het vak. Klik hier voor meer informatie of om lid te worden.

Wat kan ik verwachten?

Natuurlijk blijft een deel van onze website vrij toegankelijk voor alle nagelstylisten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat sommige informatie toegankelijk is voor iedereen. Je kan dus nog steeds evenveel gratis artikelen lezen als voorheen. Maar voor slechts 3,- euro per maand krijg je met Nailed It PRO toegang tot extra artikelen. Zo kunnen we je nog meer bieden en de kwaliteit leveren die je van ons gewend bent. Je krijgt wekelijks nieuwe, inspirerende artikelen. 

Je leest bijvoorbeeld artikelen over; 

Hoe werkt het?

Vanaf nu kan je gemakkelijk lid worden. De kosten voor een lidmaatschap bedragen 3 euro per maand of 30 euro per jaar inclusief BTW.  Je kan gemakkelijk betalen met iDeal, Bancontact of creditcard. Een abonnement wordt automatisch verlengd. Natuurlijk willen we de lancering graag met je vieren. Daarom kan je het in de maand oktober proberen voor slechts 1 euro! Klik hier als je meer wil weten of lid wil worden.

Kans maken op één jaar lang gratis Nailed It PRO? Tag dan jouw collega’s in de post op onze FB-pagina. Deze actie is inmiddels verlopen.

Nailed It Pro

Meer weten?

Wil je meer weten over dit initatief of heb je vragen? Stuur dan gerust een mail naar lidmaatschap@naileditmagazine.nl

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Verwante artikelen

9 tips voor een compleet Facebook bedrijfsprofiel

Veel nagelstylisten hebben al een Facebookpagina. Wist je dat het voor je vindbaarheid op Facebook en andere zoekmachines belangrijk is dat je Facebook bedrijfsprofiel compleet is? Nicole Haanen is online marketeer en expert op het gebied van social media. Ze geeft je 9 tips om je bedrijfsprofiel zo compleet mogelijk te maken. Tip 9: Zorg…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks. Heb je al een lidmaatschap, log in om het artikel te lezen.

Met SEO meer potentiële klanten naar je nagelstudio trekken

Wist jij dat je je websiteverkeer kunt verhogen met een aantal slimme aanpassingen op je website? Dit heet search engine optimization (SEO) oftewel zoekmachine optimalisatie. Online marketeer Nicole Haanen gaat in op de basisbeginselen die jij als nagelstylist kunt toepassen, om ervoor te zorgen dat jouw website naar voren komt bij relevante zoekopdrachten. En dat…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks. Heb je al een lidmaatschap, log in om het artikel te lezen.

Medische handzorg wordt steeds belangrijker

Een professionele nagelstylist kan niet alleen mooie nagels plaatsen, maar weet ook hoe de nagel in elkaar zit. Je kan de meest voorkomende nagelziektes herkennen en de klant doorverwijzen indien nodig. Maar hoe zit het met de behandeling van kwetsbare handen en nagels? Bijvoorbeeld bij klanten met kanker, diabetes, reuma of juist de ouder wordende…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks. Heb je al een lidmaatschap, log in om het artikel te lezen.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *