Award Festival Nagelstudio Awards uitverkocht

Nagelstudio Awards

De eerste editie van de Nagelstudio Awards is een groot succes. Maar liefst  54.000 mensen brachten een bevestigde stem uit en het bijbehorende Award Festival is weken van te voren volledig uitverkocht.

Inmiddels zijn de winnaars per gemeente en per provincie bekend. Tijdens het Award Festival maakt de Vakjury, onder leiding van Nailed It Magazine, de volgorde van de Top 3 bekend. Het Award Festival vindt plaats op dinsdag 13 juni in Utrecht. Ruim 2,5 week van te voren werd de laatste kaart gereserveerd. Er kan echt niemand meer bij.  

“Wie weet kijken we voor de volgende editie naar een nog grotere locatie maar voor nu zijn we blij met het grote enthousiasme in de branche. Natuurlijk hadden we gehoopt op een goede opkomst maar deze toeloop heeft ons wel heel erg positief verrast. Tijdens het Award Festival ontvangen de winnaars hun awards, gaan ze op de foto en kunnen ze platen aanvragen en dansen bij de DJ’s van Vinyl feestje”, aldus Wilfred Romijn van Vote Company, het bedrijf dat de verkiezing organiseert.

De nagelstudio’s die wel een titel hebben gewonnen, bijvoorbeeld in hun gemeente, maar geen kaartje meer konden bemachtigen kunnen een digitale award reserveren. Dat is ook een uitkomst voor een aantal winnaars die op de dag van het Award Festival op vakantie zijn of om een andere reden verhinderd zijn. Meer info over de verkiezing is te vinden via: www.nagelstudioawards.nl

Aanmelden voor de volgende editie nu al mogelijk

In 2024 zullen we de verkiezing een vervolg geven. Actieve deelnemers van deze 1e editie ontvangen tegen die tijd automatisch een uitnodiging om weer deel te nemen. Nagelstudio’s die nog niet hebben mee gedaan, kunnen zich aanmelden voor de volgende editie via het aanmeldformulier van de Nagelstudio Awards.

Vakjury Awards

De Vakjury Awards zijn onderdeel van de Nagelstudio Awards. Professionals konden zich aanmelden om kans te maken op de award. Weten wie er op de shortlist staan? Lees dan hier verder.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.