Cerisa Klein gaat live met de nieuwe producten

Cerisa Klein live

Pepyn Borrèl gaat maandag 23 november om 20 uur live met Cerisa Klein. Tijdens de e-workshop komen de nieuwe producten aan bod die tijdens het kortingsweekend van 27, 28, 29 en 30 november worden gelanceerd. Zo is er een nieuwe gelpolish glitterlijn, Bal Masque, en een nieuwe lijn met cat eye gelpolishes. “Waar ik zelf heel enthousiast over ben, is de nieuwe powergel tool”, zegt Cerisa.

De powergel tool heeft een korte zijde om de gel goed aan te kunnen duwen bij de nagelriemen. De andere kant van de tool is ideaal om het product goed glad te strijken. “Normaal moeten nagelstylisten twee penselen aanschaffen, maar nu kan je met één tool aan de slag. Dat is ideaal want zo hoef je tussentijds niet te wisselen.” Ook introduceert Magnetic een fluffy brush. “Een borstel met zachte haren om je pigmenten en glitters in te poetsen.” Cerisa zal deze brush ook demonstreren. 

Inlay, glitter en cat eye 

Daarnaast zijn er nieuwe metal inlay flakes. Met deze metaalachtige inlay producten laat Cerisa maandag een vorm van snelle nail-art zien. Natuurlijk mogen de nieuwe kleuren ook niet ontbreken tijdens deze live. “De nieuwe cat eye gelpolishes zijn net iets anders qua structuur dan de vorige collectie. Ze hebben een fijne glitter en dat geeft een extra leuk effect.” Door de hoge pigmentatie zijn de gelpolishes ideaal voor nail-art. “En de nieuwe glitterlijn is prachtig voor deze periode van het jaar.”

De glitterlijn bestaat uit zes verschillende kleuren. “Allemaal tinten zoals rosé, goud en zilver die je goed kan combineren met verschillende kleuren. Natuurlijk ga ik dat laten zien.” Cerisa was zelf onderdeel van het ontwerp- en testteam van deze nieuwe producten. “Vanaf de lockdown in maart heb ik samen met Linda Verkooijen, Yessica Padberg en Wendy Kunz de nieuwe producten ontwikkeld.” Volgens Cerisa is het niet makkelijk om in het begin van het jaar al producten te ontwikkelen voor de kerst, “maar je kijkt naar de trends en kan op die manier vooruitlopen op het jaar.”

Ontwikkeling van producten 

Daarnaast merkte zij bij de ontwikkelingen dat iedere nagelstylist weer vanuit een ander perspectief naar de producten kijkt. “Ik ben een technische nagelstylist en denk daardoor heel anders dan bijvoorbeeld Yessica. Door al die verschillende oogpunten komt er uiteindelijk een product te liggen dat aan alle eisen voldoet.” 

Wil je de e-workshop volgen? Meld je dan aan voor de Facebookgroep van Nail Talk Live en kijk maandag 23 november om 20 uur mee naar Cerisa. “De workshop is zowel leuk voor de technische nagelstylist als de echte nail-arter.”

Nailed It magazine deelt voorafgaand aan de live workshops een sneak peak met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of word lid van onze community en lees nog meer artikelen.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.