Cerisa Klein gaat live met e-file tips

Cerisa klein e-file

Cerisa Klein en Pepyn Borrèl gaan maandag 16 november om 20 uur live met vijltechnieken. Cerisa geeft tips en trics voor het opvullen van full color en reverse nagels. “Ik laat zien hoe je zoveel mogelijk met de e-file kan werken,” legt Cerisa uit. Zo weten veel nagelstylisten niet dat je ook kan navijlen met een freesmachine. “Veel nagelstylisten maken geen gebruik van die mogelijkheid, maar je kan er echt je voordeel uit halen.”

De nadruk van de e-workshop ligt dus op het minimaal gebruik van de handvijl. Door de nieuwe expert bits van Magnetic kan je ook de vorm van de nagel goed corrigeren met de e-file. “Deze nieuwe bitjes hebben een andere structuur en zijn daarom ideaal om na te vijlen.” Daarnaast laat Cerisa ook zien hoe je oud product kan verwijderen en staat zij stil bij het corrigeren van de nagel. 

Strak eindresultaat 

De kunstnagel groeit van nature altijd wat naar beneden toe. “Dat maakt dat je na drie tot vier weken altijd een kleine correctie moet uitvoeren.” Het naar boven toe corrigeren van de nagel kan ook met de e-file. “Door met de e-file te werken maak je het werk een stuk makkelijker, minder vermoeiend en vooral leuker.” Volgens Cerisa is de vijltechniek een belangrijk onderdeel van het vak. “Alleen als alle elementen in verhouding zijn, krijg je een strak eindresultaat.”

Automatische piloot 

Cerisa Klein merkt in de cursussen die zij geeft dat veel nagelstylisten op dezelfde punten vastlopen. “Vijlen gaat vaak op de automatische piloot en daardoor blijf je als nagelstylist vaak tegen dezelfde problemen aanlopen. Dit moet je doorbreken.” Met de e-workshop wil zij ook tips en trics meegeven over het goed kijken naar waar en hoe je vijlt. “Je moet niet zomaar gaan vijlen, maar kijken waar je gaat vijlen.”

Workshop volgen 

Aan de hand van de e-workshop volgt er ook een huiswerkopdracht. Wanneer je deze opdracht inlevert, kan je een certificaat behalen. Wil je de workshop volgen? Dat kan maandag 16 november om 20 uur in de Nail Talk Live groep

Nailed It magazine deelt voorafgaand aan de live workshops een sneak peak met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of word lid van onze community en lees nog meer artikelen.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.