Live met Deborah: ‘magic with cat eye and glitters’

E-workshop deborah

Pepyn Borrèl gaat maandag 30 november om 20 uur live met Deborah van Swol. Zij laat prachtige designs met de cat eye gelpolishes en de metal flakes zien. “Met de nieuwe cat eye gelpolishes kan je heel veel doen. Je kan er een hele mooie ondergrond mee maken met een galaxyachtig effect.” De nieuwe gelpolishes en flakes zijn sinds afgelopen vrijdag verkrijgbaar bij Magnetic.

Deborah werkt al langere tijd met cat eye gelpolishes en is dan ook helemaal thuis in het maken van deze designs. “Door nieuwe dingen uit te proberen, ontdek je wat je allemaal met de cat eye gelpolish kan.” In de live komt dan ook van alles aan bod. “We gaan echt spelen met het product. Bijvoorbeeld door het te combineren met de metal flakes.” Deze flakes zijn er in 12 verschillende kleuren. 

Je kan een certificaat behalen voor de e-workshop. “En het is zeker ook leuk voor de beginnende nagelstylist.” Deborah kwam zelf meer dan 20 jaar geleden in aanraking met het vak. Zij heeft de opleiding tot visagist en haarstylist gevolgd. “Maar uiteindelijk heb ik me helemaal gestort op het nagelvak en ik vind het nog steeds iedere dag fantastisch.” Zij heeft haar eigen salon en sinds 2018 is zij trainer bij Magnetic. 

Strakke lijnen 

Deborah heeft zichzelf vooral gespecialiseerd in het maken van technische nagels. “Ik houd van strakke lijnen in nagels.” Als zij een voorbeeld ziet, is het voor haar een uitdaging om dit tot op de millimeter te perfectioneren. “In mijn hoofd maak ik een nieuwe tekening. Je kan er je eigen draai aan geven want je bent niet gebonden aan bepaalde regels bij technische vormen. Het is een stukje persoonlijke voorkeur.” 

Maar Deborah is niet alleen verzot op technische nagels. “Ik kan ook 5 uur bezig zijn met alleen nail-art, maar dan gaat het wel om de wat ingewikkeldere designs.” Ze vindt het vooral heel leuk om wilde dieren in haar designs te verwerken. “Ik kijk vaak naar natuurfilms en foto’s en haal daar veel inspiratie vandaan om realistische ontwerpen te maken.” 

E-workshop 

Voor de live van maandag heeft Deborah haar inspiratie vooral uit het product zelf gehaald. Wil je live meekijken? Meld je dan aan voor de Facebookgroep van Nail Talk Live en kijk aanstaande maandag om 20 uur mee! 

Nailed It magazine deelt voorafgaand aan de live workshops een sneak peak met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of word lid van onze community en lees nog meer artikelen.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.