Nagelsalons sluiten om 18:00

De komende weken geldt er in Nederland een ‘milde’ lockdown. Nagelstylisten worden met deze maatregel opnieuw geraakt omdat zij de deuren om 18:00 uur moeten sluiten. Voor veel nagelstylisten met een salon heeft dit een grote impact. De omzet in de avonden valt hierdoor weg. De maatregel geldt ook voor nagelstylisten aan huis of nagelstylisten die ambulant werken.

De overheid kondigde vorige week tijdens de persconferentie aan dat er een nieuw steunpakket volgt. Het is echter afwachten of er ook voor de contactberoepen een compensatie komt. Voorheen was er ook al weinig steun voor nagelstylisten en vielen veel ondernemers buiten de boot. Veel nagelstylisten zitten met vragen. Want wat betekent dit bijvoorbeeld voor de komende, drukke kerstperiode? En moeten klanten straks een QR-code tonen voor een behandeling?

Wil je graag nog meer verdieping in je vak? Ben jij goed in wat je doet en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Door Nailed It PRO lid te worden, krijg je toegang tot inspirerende artikelen op het gebied van ondernemen, marketing en salonmanagement. Lees meer >>

Nailed It Magazine wenst jullie heel veel succes met het verzetten/afzeggen van afspraken en we volgen het niews op de voet. Heeft de nieuwe maatregel veel impact voor jouw salon? Dan komen we graag met je in contact. Mail naar info@naileditmagazine.nl.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of word lid van onze community en lees nog meer artikelen.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Reacties

  1. Ik heb een pedicure en nagelsalon.
    De klanten die in de avond komen zijn vooral mensen die overdag werken en niet eerder kunnen. Door deze regel ben ik genoodzaakt de klanten naar de zaterdag te verplaatsen. Of om 17.00 uur in te plannen. Maar dat kan alleen voor peficure niet voor nagels.

Reacties zijn gesloten.