Nagelstudio’s moeten deuren sluiten

Nagelstudio's moeten sluiten

De niet-medische contactberoepen, waaronder nagelstylisten, moeten de deuren weer sluiten. Mark Rutte kondigde dit maandag 14 december aan tijdens zijn toespraak in het Torentje. De maatregel is een onderdeel van de strenge lockdown vanwege het coronavirus en geldt in ieder geval tot en met 19 januari. De nieuwe maatregelen gaan in de nacht van maandag op dinsdag om 0:00 uur in.

In het voorjaar, tijdens de eerste coronagolf, moesten nagelstylisten ook al de deuren sluiten. Mark Rutte zei in zijn toespraak te begrijpen dat men vragen heeft over de maatregelen, “maar er geldt nu: hoe minder contacten, hoe beter. We moeten door deze zure appel heen buiten voordat het weer beter wordt. Er komt een moment dat we corona achter de rug hebben.”

Naast de sluiting van de uiterlijke verzorgingsbranche, moeten ook niet essentiële winkels sluiten. Hieronder vallen onder meer kledingwinkels, bouwmarkten en tuincentra. Ook het onderwijs moet zoveel mogelijk online georganiseerd worden. Voor meer informatie over de maatregelen, kan je terecht op de website van de Rijksoverheid.

Nog meer artikelen lezen? Word dan lid van onze community.

Verwante artikelen

Met SEO meer potentiële klanten naar je nagelstudio trekken

Wist jij dat je je websiteverkeer kunt verhogen met een aantal slimme aanpassingen op je website? Dit heet search engine optimization (SEO) oftewel zoekmachine optimalisatie. Online marketeer Nicole Haanen gaat in op de basisbeginselen die jij als nagelstylist kunt toepassen, om ervoor te zorgen dat jouw website naar voren komt bij relevante zoekopdrachten. En dat…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks.

9 tips voor een compleet Facebook bedrijfsprofiel

Veel nagelstylisten hebben al een Facebookpagina. Wist je dat het voor je vindbaarheid op Facebook en andere zoekmachines belangrijk is dat je Facebook bedrijfsprofiel compleet is? Nicole Haanen is online marketeer en expert op het gebied van social media. Ze geeft je 9 tips om je bedrijfsprofiel zo compleet mogelijk te maken. Tip 9: Zorg…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *