Nail Talk Live: de nieuwste trend uit Rusland

Nail Talk Live

In de Nail Talk Live uitzending van komende woensdag draait het om Halloween. ‘Het is een thema dat je helemaal kan doorvoeren in de salon’, zegt presentator Pepyn Borrèl. De vaste gasten van de show geven je een aantal handige tips en showen prachtige Halloween creaties. Pepyn Borrèl toont aan de demotafel de nieuwste trend die uit Rusland is komen overwaaien. Maar wat kan je nog meer verwachten? 

Yessica Padberg laat een handgeschilderd design zien van Maleficint uit Doornroosje. ‘Maar denk aan Halloween en er zijn zoveel mogelijkheden.’ Yessica laat nog een aantal andere voorbeelden zien binnen dit thema. Mirjam Zwart laat een design zien met de fast liner gel en gaat aan de slag met de kleuren rood en zwart.  

Lees ook:

Spiderdesign 

Cerisa Klein laat een spiderdesign zien. ‘Ik ben geen hele grote ster in schilderen dus ik ga slim gebruik maken van producten.’ Het design is op deze manier ook gemakkelijk en snel toe te passen in de salon.  Mylène Imming heeft het in SalonTalk over thema’s zoals Halloween. Het is de ideale gelegenheid om je te onderscheiden en extra’s aan te bieden. ‘Denk aan decoratie, nail-art maar ook het serveren van een lekkere winterthee tijdens de wintermaanden.’ Volgens Mylène is een goede voorbereiding belangrijk.

Je omzet verhogen in de salon 

 In Linda’s tip legt Linda Verkooijen uit hoe je op een makkelijke manier je omzet kan verhogen in je salon. Denk bijvoorbeeld aan het verkopen van producten in de salon. Maar hoe doe je dat nou op de juiste manier zonder opdringerig te zijn? Wendy Kunz heeft het over recensies op Facebook en hoe belangrijk dit is. ‘Potentiele nieuwe klanten kijken naar jouw recensies. Vraag aan je klanten of ze een leuke recensie op je pagina willen plaatsen.’ 

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.