Nail Talk: stiletto’s met een gothic touch

gothic stiletto nail talk live

De stiletto is vooral populair onder nagelstylisten. Toch is deze nagel ook goed draagbaar voor salonklanten. In de Nail Talk Live uitzending van deze week gaat het om een spannende stiletto: de gothic variant. Debbie en Pepyn nemen deel aan de demotafel en laten een gothic stiletto zien. Wil je weten wat je nog meer kan verwachten? Lees dan snel verder. 

De gothic stiletto past goed in het straatje van Yessica Padberg. ‘Bij gothic kan ik aardig wat designs bedenken.’ Op een zwarte ondergrond gaat zij aan de slag met rode pigment. Vervolgens maakt zij een volledig handgetekend design met een raster en bloemen. Yessica showt ook een snelle variatie op handgetekende rode rozen, natuurlijk volledig in ‘gothic stijl’. 

Lees ook:

Reptielenlook 

Cerisa Klein maakt een waanzinnig design dat lijkt op een reptielenhuid. Zij maakt het design op een almondnagel en gaat aan de slag met de reversetechniek. Vervolgens gebruikt zij een bijzonder materiaal om de ‘reptielenlook’ te creëren. 

Wendy Kunz legt in social talk meer uit over winacties op Facebook voor je salon. Wat voor nut heeft zo’n winactie en wat zijn nou leuke acties? Daarnaast legt Wendy uit waar je rekening mee moet houden. Je mag volgers namelijk niet zomaar oproepen om je bericht te delen volgens de regels van Facebook. 

Lange nagels 

Wat voor antwoord geef je als de klant vraagt of je wel iets kan met een lange, stilettonagel? Mylène geeft een voorbeeld van de uitleg die je kan geven en welk advies je eventueel moet meegeven aan de klant die lange nagels wil. In Linda’s tip legt Linda uit waarom het als styliste goed is om een aparte vorm, zoals de stiletto, te dragen als nagelstylist. ‘Je gaat vragen krijgen en daardoor kan je gemakkelijker klanten aantrekken voor je salon.’ 

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.