Nailed It ACADEMY: volg online cursussen voor jouw nagelstudio

social media voor jouw salon

Veel nagelstylisten zijn eigen baas, een droom van velen. Je bent echter niet alleen nagelstylist, want je moet verstand hebben van administratie, plannen, social media, fotografie, klantbeheer, verkoop en meer. Om je te helpen makkelijker alle ballen in de lucht te houden, start Nailed It Magazine met de ACADEMY. Op dit platform vind je binnenkort cursussen op het gebied van ondernemen en marketing. We trappen af met een cursus social media voor jouw salon.

Nailed It Magazine is drie jaar geleden begonnen met als doel de professionalisering in de branche te stimuleren. Nu gaan we een stapje verder. We doen dat niet meer alleen door middel van artikelen, maar ook door online cursussen aan te bieden. Op die manier willen we jou als nagelstylist begeleiden in alle facetten rondom het runnen van een eigen nagelsalon. Want hoe ga je om met social media? Hoe maak je goede foto’s van de nagels? Hoe werk je ergonomisch en hoe start je met het maken van een goede prijsberekening?

Social media voor jouw salon

Kortom, binnen de ACADEMY willen we onderwerpen aan bod laten komen die specifiek op jou als saloneigenaar zijn gericht. De eerste cursus, social media voor jouw salon, geeft je meer kennis over de basisprincipes van social media en hoe je in contact komt met potentiele klanten. Je gaat meteen aan de slag door een praktijkgerichte hands-on methode. Zo maak je een persoonlijk actieplan dat je meteen kan gebruiken. De cursus is specifiek gericht op nagelstylisten en na afronding van de cursus met een voldoende krijg je een certificaat. De kosten van de cursus bedragen 15 euro incl. btw. PRO-members krijgen maar liefst 50% korting.

Mee lezen over PRO? Lees dan verder op onze pagina ‘word lid’.

Nailed It ACADEMY

We lanceren Nailed It ACADEMY volgende maand, in juli. Je moet dus nog even geduld hebben, maar daarna kan je aan de slag met de eerste training. Wij horen graag van je welke cursussen je graag op ons platform zou zien. Reageer onder dit bericht of stuur een mail naar info@naileditmagazine.nl. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of meld je aan voor de community.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Verwante artikelen

Met SEO meer potentiële klanten naar je nagelstudio trekken

Wist jij dat je je websiteverkeer kunt verhogen met een aantal slimme aanpassingen op je website? Dit heet search engine optimization (SEO) oftewel zoekmachine optimalisatie. Online marketeer Nicole Haanen gaat in op de basisbeginselen die jij als nagelstylist kunt toepassen, om ervoor te zorgen dat jouw website naar voren komt bij relevante zoekopdrachten. En dat…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks. Heb je al een lidmaatschap, log in om het artikel te lezen.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *