Nailed It lanceert nieuwe website

Nailed It Magazine lanceert op woensdag 7 december een nieuwe website. Op die manier wordt het nog fijner om artikelen te lezen, cursussen te volgen en kan je in gesprek gaan met andere nagelstylisten via ons platform. De afgelopen tijd hebben we feedback van onze lezers verzameld en al snel was duidelijk waar de behoefte ligt. We vertellen je graag wat over de belangrijkste, nieuwe functionaliteiten.

Met het nieuwe platform willen we nagelstylisten de ruimte bieden om met elkaar in gesprek te gaan, advies te vragen en te delen en elkaar te helpen om de stap naar professionaliteit te maken. De nieuwe website geeft iedereen de mogelijkheid om een gratis account aan te maken en in te loggen. Op je ‘tijdlijn’ krijg je te zien wat andere nagelstylisten zoal delen. Dat kan een foto van een mooie set nagels zijn, maar ook een vraag of een discussie.

Connecten en chatten

Waar je nu alleen nog wat basisinformatie in je profiel kan zetten, geeft de nieuwe website ruimte voor een bio. Je kan dus iets over jezelf vertellen en je specialisaties. Daarnaast kan je foto’s en video’s uploaden, de voortgang van je eventuele cursussen volgen en links naar je sociale mediakanalen delen. Uiteraard is het mogelijk om met andere nagelstylisten te connecten en om met elkaar te chatten.

PRO en ACADEMY

Voor Nailed It PRO-members wordt het makkelijker om artikelen te lezen. Sommige members hadden problemen met automatisch inloggen. Ook de cursusvoortgang wordt op het nieuwe platform automatisch geregistreerd. Waar je nu alleen nog de cursus ‘social media voor jouw salon’ kan volgen, lanceren we zes modules met interessante basiskennis voor nagelstylisten. Hieronder zie je over welke onderwerpen het gaat. Bekijk het volledige aanbod nu in de Nailed It ACADEMY.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

ACADEMY

Meer verdiepig in je vak en meer klanten aantrekken? Word PRO-member of bekijk het cursusaanbod.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Verwante artikelen

9 tips voor een compleet Facebook bedrijfsprofiel

Veel nagelstylisten hebben al een Facebookpagina. Wist je dat het voor je vindbaarheid op Facebook en andere zoekmachines belangrijk is dat je Facebook bedrijfsprofiel compleet is? Nicole Haanen is online marketeer en expert op het gebied van social media. Ze geeft je 9 tips om je bedrijfsprofiel zo compleet mogelijk te maken. Tip 9: Zorg…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks. Heb je al een lidmaatschap, log in om het artikel te lezen.

Met SEO meer potentiële klanten naar je nagelstudio trekken

Wist jij dat je je websiteverkeer kunt verhogen met een aantal slimme aanpassingen op je website? Dit heet search engine optimization (SEO) oftewel zoekmachine optimalisatie. Online marketeer Nicole Haanen gaat in op de basisbeginselen die jij als nagelstylist kunt toepassen, om ervoor te zorgen dat jouw website naar voren komt bij relevante zoekopdrachten. En dat…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks. Heb je al een lidmaatschap, log in om het artikel te lezen.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *