Nailed It lanceert nieuwe website

Nailed It Magazine lanceert op woensdag 7 december een nieuwe website. Op die manier wordt het nog fijner om artikelen te lezen, cursussen te volgen en kan je in gesprek gaan met andere nagelstylisten via ons platform. De afgelopen tijd hebben we feedback van onze lezers verzameld en al snel was duidelijk waar de behoefte ligt. We vertellen je graag wat over de belangrijkste, nieuwe functionaliteiten.

Met het nieuwe platform willen we nagelstylisten de ruimte bieden om met elkaar in gesprek te gaan, advies te vragen en te delen en elkaar te helpen om de stap naar professionaliteit te maken. De nieuwe website geeft iedereen de mogelijkheid om een gratis account aan te maken en in te loggen. Op je ‘tijdlijn’ krijg je te zien wat andere nagelstylisten zoal delen. Dat kan een foto van een mooie set nagels zijn, maar ook een vraag of een discussie.

Connecten en chatten

Waar je nu alleen nog wat basisinformatie in je profiel kan zetten, geeft de nieuwe website ruimte voor een bio. Je kan dus iets over jezelf vertellen en je specialisaties. Daarnaast kan je foto’s en video’s uploaden, de voortgang van je eventuele cursussen volgen en links naar je sociale mediakanalen delen. Uiteraard is het mogelijk om met andere nagelstylisten te connecten en om met elkaar te chatten.

PRO en ACADEMY

Voor Nailed It PRO-members wordt het makkelijker om artikelen te lezen. Sommige members hadden problemen met automatisch inloggen. Ook de cursusvoortgang wordt op het nieuwe platform automatisch geregistreerd. Waar je nu alleen nog de cursus ‘social media voor jouw salon’ kan volgen, lanceren we zes modules met interessante basiskennis voor nagelstylisten. Hieronder zie je over welke onderwerpen het gaat. Bekijk het volledige aanbod nu in de Nailed It ACADEMY.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

ACADEMY

Meer verdieping in je vak? Wil je bijleren op het gebied van marketing, productkennis, veilig werken of hygiëne? Word PRO-member of bekijk het cursusaanbod in onze ACADEMY. Wij zijn er speciaal voor jou als professional.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.