Nailed It Magazine is er voor jou!

Sinds kort hebben we de rubriek Timestamp Day waarvoor je je kunt opgeven. We volgen hierin nagelstylisten een dag in hun salon. Bijzonder leuk om een keer een kijkje in de keuken (lees salon) bij collega’s te krijgen en te zien hoe zij de dag indelen. Naast de mooie sets die jullie zetten is het ook interessant om te zien hoe andere stylisten hun salon hebben ingericht. Maar waarom zijn wij deze rubriek nog meer begonnen?

Wij schrijven voor jullie

Als Nailed It Magazine vinden wij het leuk om te zien wie jullie zijn, onze lezers en leden! En niet alleen via Timestamp Day, we hechten ook veel waarde aan jullie mening, feedback en input. Want wij schrijven voor jullie. 

Professionalisering van de nagelbranche

Zoals jullie weten staan wij voor professionalisering van de nagelbranche. En daarin proberen we jullie op allerlei manieren te ondersteunen; met cursussen, tips op het gebied van ondernemen, marketing, salongroei en meer. Daarnaast helpen we je ook met het creëren van een eigen huisstijl met het pakket dat we net speciaal voor nagelstylisten hebben ontwikkeld; de Salon Marketing Box.

Steun in de rug

Wij zijn graag jouw professionele steun in de rug, tenslotte werk je in dit vak veel alleen. Soms is het dan moeilijk om bepaalde keuzes te maken. Dan is het fijn om te weten dat er een platform is waar je altijd terecht kunt voor hulp en advies. Nailed It Magazine is dat platform waar je alles op het gebied van nagelstyling onder één dak vindt.

Gratis content en PRO-lid

Om professionalisering van de branche te stimuleren zal een deel van onze content altijd gratis zijn. En voor diegenen die nog een stapje verder willen en zich maximaal willen professionaliseren hebben we Nailed It PRO; het abonnement van Nailed It Magazine waarin je veel voordelen krijgt en toegang tot ál onze artikelen. 

We zijn één berichtje van je verwijderd

Daarnaast zijn we natuurlijk actief op Facebook en Instagram (en sinds kort ook op TikTok). Dus heb je ideeën, suggesties, vragen of opmerkingen, voel je dan altijd vrij om ons een berichtje te sturen. We staan als Nailed It team voor je klaar en helpen je graag!

Lijk het je leuk om (kosteloos) mee te doen aan Timestamp Day? Klik dan hier.

Wil je meer weten over de voordelen van PRO-lid worden? Klik dan hier.

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen voor ons? Stuur ons dan een mail op info@naileditmagazine.nl of stuur ons een berichtje op social media.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.