Nail Talk Live weer van start

Nail Talk Live

Woensdag verschijnt de eerste aflevering van het nieuwe Nail Talk Live seizoen. Tijdens dit seizoen volg je als kijker de opleiding van een nieuwe mannelijke nagelstylist, Gillian van Maanen. Hij wordt opgeleid door Mylène Imming’, zegt presentator Pepyn Borrèl. Natuurlijk staat er nog veel meer leuks en inspirerends op de planning. Wij verklappen alvast wat je in de eerste aflevering kan verwachten. 

Gillian van Maanen werkt normaal gesproken achter de schermen bij Nail Talk Live. In dit seizoen krijgt hij een prominente rol. In de eerste aflevering leert hij de basis, de PREP. ‘Het lijkt allemaal makkelijker dan dat het is’, zegt Gillian. Deborah Clericuzio van Swol is in dit seizoen een nieuwe vaste gast. Zij laat een modern almond nagel met inlaydesign zien. Om het design af te maken voegt zij rhinestones toe. 

Lees ook:

High tech sjablonen

Deborah demonstreert ook hoe zij de high tech sjablonen gebruikt voor een Russian almond. Wendy Kunz gebruikt hetzelfde sjabloon om een stilettonagel te maken met een reverse inlay. Zij creëert een schubbeneffect met glitters. Yessica Padberg laat een prachtig, gedetailleerd design zien in het kader van carnaval. ‘Niet echt kleurrijk, maar meer Venetiaans.’ 

Ook Cerisa Klein mag niet ontbreken in de show. Dit keer laat zij zien hoe zij een mini elektrische manicure uitvoert. Zij knipt eventuele losse velletjes weg met een vellentang. ‘Vergeet niet dat je dit ook moet oefenen en doe dit met beleid. Het is ook heel belangrijk dat je vellentangetje heel scherp is.’ Daarnaast laat zij een nagel zien die ze aflakt met één van de nieuwe kleuren van Magnetic uit de Mystical Nudes collectie. 

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.