Salon Marketing Box: Nail your marketing like a PRO!

Vorige maand hebben we onze Salon Marketing Box gelanceerd waarmee je alles krijgt om een prachtige eigen huisstijl te creëren; een echte must voor salons om je te onderscheiden van je concurrent, vertrouwen en herkenbaarheid op te bouwen én meer klanten te trekken. Daarom hebben wij deze box speciaal ontwikkeld voor de professionele nagelstylist. Met de Salon Marketing Box heb je geen dure grafisch vormgever meer nodig en creëer je in no time zelf je eigen logo, visitekaartje, flyers, prijslijsten en meer. Je bouwt je eigen merk, ook wel Brand Building genoemd. We vertellen je er graag meer over.

Waarom de Salon Marketing Box?

Een eigen huisstijl is meer dan alleen een logo en een paar vaste kleuren. Het is jouw merk waarmee je herkenbaarheid, vertrouwen en daarmee klantenbinding opbouwt. Met een eigen huisstijl voer je in al je communicatie, of dit nu online of offline is, jouw eigen stijl door. Net zoals je bij een gele gebogen M meteen aan McDonalds denkt en bij zwart en roze snel aan IciParisXL, gaan klanten ook snel aan jou denken met een herkenbare huisstijl. De Salon Marketing Box helpt je daarbij. Het biedt niet alleen kant-en-klare templates, maar ook tutorials en step by steps om de huisstijl te ontwikkelen die je altijd hebt gewild; eentje die perfect past bij jou en jouw salon.

Een professionele huisstijl trekt klanten aan

Het is waar, een professionele huisstijl helpt om nieuwe klanten aan te trekken. Potentiële klanten worden vaak aangetrokken door visuele elementen: een pakkende kleur, een mooi logo, sterke tekst of een sierlijk lettertype. Een doordachte huisstijl kan het verschil maken tussen de klant voor jou laten kiezen of voor je concurrent. Het gaat allemaal om die eerste indruk en die kun je maar één keer maken. Met de Salon Marketing Box heb je alle tools in handen om die indrukwekkende eerste indruk te maken en je klantenbestand te laten groeien.

Jouw salon in jouw stijl

Kortom, een eigen huisstijl is de sleutel tot een professionele uitstraling en daarmee succes. Met de Salon Marketing Box geven we je alle tools en tutorials die je nodig hebt om een onderscheidende en professionele merkidentiteit te creëren die klanten aantrekt én vasthoudt. Je kunt kiezen uit de Pink of Nude Template Box waarmee je eindeloos kunt variëren. Je kunt alle templates precies naar jouw wens aanpassen. En het leuke is, alles in de Salon Marketing Box is direct toe te passen op je website, social media en in je salon.

Prijs

De complete Salon Marketing Box heb je al voor € 89,-. Ben je PRO-lid? Dan krijg je maar liefst € 30,- korting en is deze box voor jou slechts € 59,-! De korting wordt direct in je winkelmandje verrekend.

Investeer in jouw professionele uitstraling en bestel jouw Salon Marketing Box hier. Eerst PRO-lid worden? Dat kan hier.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.