Step-by-step Petra van de Werf: schitteren in de zon met holografische nagels

step-by-step holografisch

Petra van de Werf is eigenaresse van de salon Lief voor Nagels in Breda en is daarnaast ambassadrice van het merk LoveNess. Petra heeft speciaal voor jou als lezer van Nailed It Magazine een supergave step-by-step video gemaakt. Zij laat in de tutorial zien hoe je deze glitternagels kan maken. “Ik kan je vertellen dat deze nagels erg mooi schitteren in de zon. Het leuke is dat je ze kan maken in elke kleur, dus ik heb er al vele klanten blij mee gemaakt.”

Als je toch nog meer wilt dan alleen dit leuke effect, heb je met deze nagel een perfecte basis om de nagels verder op te leuken. Bijvoorbeeld door stempels te gebruiken. Petra houd zelf van eenvoud met een leuke touch en heeft daarom voor dit design gekozen. “In de salon doe ik vooral ook veel natural nail treatments. Qua nail-art houd ik er van om iets speciaals te doen met de basis en dan eventueel die extra touch.”

Petra heeft haar salon in 2019 opgestart na het volgen van diverse trainingen bij Bibi’s Beauty & Supplies. “Na online research gedaan te hebben kwam ik bij LoveNess uit. Dit merk trok mij aan omdat ze een uitgebreid aanbod hebben en daarnaast vind ik de producten een plaatje om te zien! Na het volgen van mijn eerste trainingen kwam ik erachter dat ik meer wilde weten over de natuurlijke nagel en heb ik de cursus anatomie en pathologie gevolgd bij Gorge Nails.” Petra heeft in deze step-by-step de producten van LoveNess gebruikt.

Wil je graag nog meer verdieping in je vak? Ben jij goed in wat je doet en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Door Nailed It PRO lid te worden, krijg je toegang tot inspirerende artikelen op het gebied van ondernemen, marketing en salonmanagement. Lees meer >>

De producten die gebruikt zijn in deze step-by-step zijn:

Gebruikte producten op de hand:

  • Excellence Gel ‘Elegance’
  • Glitter ‘Coral’
  • MoYou stempellak ‘White Knight’
  • MoYou stempelplaat ‘Love is Collection 02’
  • Topcoat ‘Holo Gloss’

Gebruikte producten in de video:

  • Brush ‘n Love ‘Princess Pink’
  • Glitter ‘Coral’
  • Topcoat ‘Holo Gloss’

Tutorial

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.