Step-by-step Veronique Huntjens: tropical watermelon design

Step-by-step watermeloen

Veronique Huntjens runt sinds 2007 haar salon met veel glitters, passie en creativiteit. Haar salon, Unique Veronique, is gevestigd in Eijsden, in de buurt van Maastricht. Veronique heeft speciaal voor jou als lezer van Nailed It Magazine een leuke tutorial gemaakt die perfect past bij dit seizoen. Een tropical watermelon design! Bekijk de video en ontdek hoe jij dit design ook kan maken. ????

Veronique won in korte tijd maar liefst 14 bekers voor haar werk als nagelstylist.  “Ik heb nu bewust een klantenstop omdat ik tijd wil vrijmaken voor posts en wedstrijden. Als ik mijn hele agenda vol zet met klanten, heb ik het gevoel dat ik niet kan groeien.” Veronique maakt de meest bijzondere creaties en haalt haar inspiratie op de gekste plekken. “Bijvoorbeeld bij een tuincentrum of in de dierentuin.” Lees het volledige interview met haar in de rubriek Stylist aan het Woord.

Wil je graag nog meer verdieping in je vak? Ben jij goed in wat je doet en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Door Nailed It PRO lid te worden, krijg je toegang tot inspirerende artikelen op het gebied van ondernemen, marketing en salonmanagement. Lees meer >>

De producten die gebruikt zijn in deze step-by-step zijn:

 • Gelpolish Love Hard
 • Gelpolish xonar
 • Gelpolish Malefic
 • Gelpolish perfect white
 • Paintgel Black
 • Spidergel Black
 • Matte topcoat
 • Intens topgel

Tutorial

 1. Start met gelpolish Love Hard als basistint.
 2. Neem een make up sponsje in je pincet en gebruik fel groen, een klein ranje wit en fel roze op je sponsje. ‘Tamponeer’ deze in 3 dunne laagjes op de nagel.
 3. Lak af met een matte topcoat.
 4. Maak met paint gel pitjes en maak met spidergel hele dunne zwarte lijntjes.
 5. Gebruik intens top gel voor het waterdruppel effect.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Reacties

Reacties zijn gesloten.